X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pink a beta hcg
Odpowiedz

Pink a beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2023, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Dziewczyny czy to możliwe żeby przy takiej kresce na pinku beta hcg wynosiła tylko 10,2? Test u góry z wczoraj a na dole z dziś

IMG-2280.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2023, 13:14

PauOla lubi tę wiadomość

• miska122 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2023, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko stwierdzić bo test nie jest wyznacznikiem bety, ale ja przy becie 30 miałam na pinku ledwo widoczną kreskę. Może powtórz badanie w innym laboratorium

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Ciężko stwierdzić bo test nie jest wyznacznikiem bety, ale ja przy becie 30 miałam na pinku ledwo widoczną kreskę. Może powtórz badanie w innym laboratorium
    Chyba właśnie tak zrobię 🤔

• Ewappp Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2023, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulix wrote:
    Cześć! Dziewczyny czy to możliwe żeby przy takiej kresce na pinku beta hcg wynosiła tylko 10,2? Test u góry z wczoraj a na dole z dziś

IMG-2280.jpg

Wszytsko zalezy od rozcieńczenia moczu. Zrobiłam dzisiaj rano 2 testy PINK strumieniowe z tego samego moczu i jeden wyszedł biały drugi z jaśniutką kreską. Biegiem na betę i już mam wynik 14.95. Teraz powtórzyłam test PINK i kreska już ciemna więc chyba nie ma reguły:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2023, 13:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2023, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewappp wrote:
    Wszytsko zalezy od rozcieńczenia moczu. U mnie dzisiaj jeszcze bledsza kreska rano z nocnego moczu na pinku a beta z krwi 14.95 :) teraz powtorzylam test i juz kreska ciemniejsza :) bądźmy dobrej myśli:)
    U mnie jeśli wynik z krwi jest prawidłowy to raczej Biochem. Cienie mam od 8 dpo a dzisiaj już 13 także taka beta nic dobrego nie wróży 😪

• Ewappp Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2023, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulix wrote:
    U mnie jeśli wynik z krwi jest prawidłowy to raczej Biochem. Cienie mam od 8 dpo a dzisiaj już 13 także taka beta nic dobrego nie wróży 😪

Jejku... Bardzo mi przykro... może jeszcze powtórz betę... mi w poprzednim cyklu po ovitrelle PINK pokazał całkiem wyraźną kreskę przy becie 3... może po prostu testy wyłapały Ci bardzo niską betę i jednak się dopiero rozkręca. Życzę Ci z całego serca żeby się dobrze skończyło ❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ