Pink a beta hcg
-
nick nieaktualny
-
Ciężko stwierdzić bo test nie jest wyznacznikiem bety, ale ja przy becie 30 miałam na pinku ledwo widoczną kreskę. Może powtórz badanie w innym laboratorium
-
nick nieaktualny
-
Madziulix wrote:
Wszytsko zalezy od rozcieńczenia moczu. Zrobiłam dzisiaj rano 2 testy PINK strumieniowe z tego samego moczu i jeden wyszedł biały drugi z jaśniutką kreską. Biegiem na betę i już mam wynik 14.95. Teraz powtórzyłam test PINK i kreska już ciemna więc chyba nie ma reguły:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2023, 13:46
-
nick nieaktualnyEwappp wrote:Wszytsko zalezy od rozcieńczenia moczu. U mnie dzisiaj jeszcze bledsza kreska rano z nocnego moczu na pinku a beta z krwi 14.95 teraz powtorzylam test i juz kreska ciemniejsza bądźmy dobrej myśli:)
-
Madziulix wrote:U mnie jeśli wynik z krwi jest prawidłowy to raczej Biochem. Cienie mam od 8 dpo a dzisiaj już 13 także taka beta nic dobrego nie wróży 😪
Jejku... Bardzo mi przykro... może jeszcze powtórz betę... mi w poprzednim cyklu po ovitrelle PINK pokazał całkiem wyraźną kreskę przy becie 3... może po prostu testy wyłapały Ci bardzo niską betę i jednak się dopiero rozkręca. Życzę Ci z całego serca żeby się dobrze skończyło ❤️ -