Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pink test - pozytyw po czasie
Odpowiedz

Pink test - pozytyw po czasie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Takmabyc Nowa

Wysłany: 6 czerwca, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Wiem, że nie powinno się odczytywać wyników po czasie, ale pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją. Pink test wykonany wczoraj wieczorem ( czułość 10) w 24 dniu cyklu pokazał po czasie bladą drugą kreskę. Test powtórzyłam dzisiaj rano i znowu po czasie pojawiła się widoczna druga kreska zabarwiona na różowo - widoczna gołym okiem bez dopatrywania się. Nie wiem co myśleć, wykonałam dziesiątki testów w swoim życiu i nigdy z czymś takim się nie spotkałam (zawsze testy zostawiłam i zerkałam później). W pierwszej ciąży również wychodziły cienie, cieni pomimo bety na poziomie 70.

• Kiasa Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie spotkało mnie to samo, widoczna różowawa kreska na wyschniętym teście. Próbuje potwierdzić czy przypadkiem pinki tak po prostu nie mają, ale jeszcze nie doszukałam się odpowiedniego postu.

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej w takiej sytuacji wykonać badanie bhcg. Mi kirdys po czasie pokazała sie kreska a w ciazy nie byłam.

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    36+5 tc 2914g czekam na ciebie ❤️
    38+4 Basia jest z nami, 2990g 50cm i 10 punktów
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ