X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie implantacyjne
Odpowiedz

plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • liri Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo..to znowu ja:) kolejny miesiac, kolejne zmartwienie:) ratujcie mnie bo nie wytrzymam do jutra. pamietacie...w ostatnim miesiacu dostałam 48dnia cyklu miesiaczke:( a teraz... 24 dc przy normalnie 35 dc i plamienia...najpierw brązowe..np. rano, po południu nic...po 2 dniach różowe...białe z nitkami krwi... dzisiaj jest już 5 dzień i dalej... dzisiaj troche krwi a czasem nic...i to tylko przy podcieraniu. obiecałam sobie, ze nie zmierze temperatury w tym miesiacu.dzisiaj zmierzylam rano i 37,3. jutro do gin....ale chyba oszaleje... wczoraj test- negatywny

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ