X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie implantacyjne a test ciążowy
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne a test ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was zaobserwowała u siebie plamienie implantacyjne ? Ile po test wykaże ciąże ?

Dzisiaj 23 dc na papierze zauważyłam zabarwiony czerwony śluz ..

12 dc miałam potwierdzony na usg pęcherzyk 21 mm wiec nie ma mowy o wcześniejszej owulacji

• Natka95 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było takie plamienie. 9 dni po owulacji, czyli dokładnie w 23 dc jak u Ciebie :) 14 dni po owulacji pozytywny test :) może wyszedłby wcześniej, ale ja czekałam do terminu miesiączki :)

Powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 10:37

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2021, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi niestety plamienie się rozkręciło mimo brania luteiny wiec chyba słabe szanse ze to implantacja 😏 dla pewności zrobiłam dziś test z krwi bo mimo ze zaczęło to przypominać miesiączkę to w ogóle nie mam żadnych bóli a zazwyczaj 3 dni okresu boli mnie brzuch dość mocno

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak wynik Bhcg :)

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Dzisiaj mój 27dc, owulacja nie wiem kiedy była, zakładam że między 14 a 17dc i wtedy duzo kochania było. Od 2-3 dni mam takie beżowo brązowe plamy i ból jak przed @. Nie wiem co ten sluz czy plamienie oznacza. Nigdy w cyklu nie miałam brązowych śladów. Infekcji raczej nie ma.

• ewann Koleżanka

Wysłany: 20 maja 2021, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0.2 wiec wychodzi na to ze mój organizm się rozstroil 😏

• misia_95 Znajoma

Wysłany: 23 maja 2021, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przytulanki były 4 dni po miesiaczce. Mam nieregularne miesiączki, nawet po 2-3 miesiące bez. Ostatnia wywołana Duphastonem. Wczoraj miałam taki gęsty, galaretowaty, brązowy ślub. Jednorazowo. Zrobiłam test owulacyjny wczoraj i dzisiaj oba negatywne, więc to nie owulacja. Czy jest szansa, ze to ciąża? Miesiączka teoretycznie ma przyjść za 9 dni. Mdli mnie,boli mnie brzuch jak na okres, mam takie uczucie ciężkości. I cały czas czuje się mokra m, nie wiem czy to przez śluz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2021, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pozamiatane. Te plamienia to był początek @.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ