Plamienie implantacyjne w 4 dpo, możliwe?
-
Większość osób pewnie powie, że nie, ale na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć, że może to być możliwe.
W ciąży z córką miałam zbliżenia były 12 i 13dc, a 19dc dostałam mocno brązowego plamienia, trwało półtora dnia. Jako, że wyszła córka, więc ostatnie zbliżenie musiało być minimum 1 dzień przed owu, skoro żeńskie plemniki są wolniejsze a współżycie dzień przed owu lub w dzień owu daje duże szanse na chłopca. Więc u mnie było to plamienie prawdopodobnie 5 dpo. Po 9 dniach od plamienia beta była 130.Ro lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A jednak, cały czas sobie wmawiam ze to niemożliwe. Objawy mam jak do tej pory ale w tym cyklu mam zaparcia, mimo ze jestem na diecie wysoko blonnikowej i sutki pieka juz od owulacji. Piersi bola bardziej na srodku. Testu nie mam bo peenie dawno bym robila. Zaczekam do terminu @ bo dziewczyny mowia ze mogla mi sie owu przesunac na 13 dcJola
-
Jacqueline wrote:Większość osób pewnie powie, że nie, ale na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć, że może to być możliwe.
W ciąży z córką miałam zbliżenia były 12 i 13dc, a 19dc dostałam mocno brązowego plamienia, trwało półtora dnia. Jako, że wyszła córka, więc ostatnie zbliżenie musiało być minimum 1 dzień przed owu, skoro żeńskie plemniki są wolniejsze a współżycie dzień przed owu lub w dzień owu daje duże szanse na chłopca. Więc u mnie było to plamienie prawdopodobnie 5 dpo. Po 9 dniach od plamienia beta była 130.
Super informacja! Ja właśnie jestem w 4-5 dniu po owu i mam bardzo lekkie plamienie - nigdy czegoś takiego nie miałam. A wszędzie jest informacja że plamienie pojawia się w 6-12 dniu po zapłodnieniu.
-