X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie po terminie spodziewanej miesiaczki
Odpowiedz

Plamienie po terminie spodziewanej miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolinka Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa... Otóż mam taki problem z moim plamienie już po terminie miesiaczki... Uprawiałam sex z chłopakiem po ostatniej miesiączce która miałam 28.03 i trwała ona 3 dni. W kwietniu chłopak skończył we mnie 3 razy ale nie wiem czy miałam wtedy dni płodne czy nie bo nie obserwowałam tego poprostu... Teraz miesiączkę powinnam dostać według obliczeń 24-25 kwietnia ale jej nie było. Od 27 do 29 kwietnia miałam lekko czerwono-brazowe plamienia że sluzem rozciagliwym. I teraz moje pytanie brzmi czy któraś z was też miała coś takiego i czy to zwiastowac zagniezdzenie się zarodka?

• Angie25 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2021, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam identycznie ... jak się zakończyła sytuacja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ