Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie po terminie spodziewanej miesiaczki
Odpowiedz

Plamienie po terminie spodziewanej miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolinka Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa... Otóż mam taki problem z moim plamienie już po terminie miesiaczki... Uprawiałam sex z chłopakiem po ostatniej miesiączce która miałam 28.03 i trwała ona 3 dni. W kwietniu chłopak skończył we mnie 3 razy ale nie wiem czy miałam wtedy dni płodne czy nie bo nie obserwowałam tego poprostu... Teraz miesiączkę powinnam dostać według obliczeń 24-25 kwietnia ale jej nie było. Od 27 do 29 kwietnia miałam lekko czerwono-brazowe plamienia że sluzem rozciagliwym. I teraz moje pytanie brzmi czy któraś z was też miała coś takiego i czy to zwiastowac zagniezdzenie się zarodka?

• Angie25 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2021, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam identycznie ... jak się zakończyła sytuacja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ