Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie przed okresem
Odpowiedz

Plamienie przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patikis Nowa

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 05.01 kochałam się z partnerem lecz po tym miałam normalna miesiączkę trwająca od 29.01 do 01.02. W ostatnim czasie miałam grypę a dnia 20.02 dostałam jednodniowego plamienia było ono lekko czerwono brunatne, do rozpoczęcia miesiączki mam jeszcze 3 dni. Boli mnie podbrzusze, mam wypryski na twarzy, wszystko wskazuje jak najbardziej na okres. Mam także uczucie mokrości.. bardzo niepokoi mnie to plamienie i właśnie uczucie mokrości . Chciałabym się dowiedzieć czym ono może być spowodowane, czy to może być faktycznie ciąża? . W ostatnim tygodniu też miałam trochę stresu w szkole.

• Patikis Nowa

Wysłany: 1 marca 2020, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Patikis Nowa

Wysłany: 4 marca 2020, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ