X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie przed okresem
Odpowiedz

Plamienie przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patikis Nowa

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 05.01 kochałam się z partnerem lecz po tym miałam normalna miesiączkę trwająca od 29.01 do 01.02. W ostatnim czasie miałam grypę a dnia 20.02 dostałam jednodniowego plamienia było ono lekko czerwono brunatne, do rozpoczęcia miesiączki mam jeszcze 3 dni. Boli mnie podbrzusze, mam wypryski na twarzy, wszystko wskazuje jak najbardziej na okres. Mam także uczucie mokrości.. bardzo niepokoi mnie to plamienie i właśnie uczucie mokrości . Chciałabym się dowiedzieć czym ono może być spowodowane, czy to może być faktycznie ciąża? . W ostatnim tygodniu też miałam trochę stresu w szkole.

• Patikis Nowa

Wysłany: 1 marca 2020, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• Patikis Nowa

Wysłany: 4 marca 2020, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ