X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie zamiast okresu
Odpowiedz

Plamienie zamiast okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina14 Nowa

Wysłany: 21 lutego 2024, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miałam wykonać monitorowanie owulacji przez usg w cyklu który teraz będzie zaczynając od 10 dc. Poprzedni okres miałam 16.01. Od 16 do 25 dc brałam duphaston 2x1. Ostatnią przyjęłam 09.02. Miesiączka podczas przyjmowania duphastonu pojawia się u mnie zawsze co 28 dni. Dodam że jest obfita w kolorze mocno czerwonym, zawsze występują skrzepy. Tym razem po 31 dniach 16.02 dostałam plamienie które trwało do 20.02. Było to plamienie w kolorze jasno różowym i jasno czerwonym beż żadnych skrzepów widoczne tylko na wkładce i papierze. Nie wiem czy mogę uznać to za okres i umowić się na usg owulacyjne 10 dc. Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy z moczu ale wyszedł negatywny. Proszę o jakieś rady.
    Pozdrawiam

• just.hoppoe Nowa

Wysłany: 12 marca, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, i jak, było to @ czy ciąża? Mam dosłownie tą samą sytuację teraz

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ