SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie zamiast okresu
Odpowiedz

Plamienie zamiast okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina14 Nowa

Wysłany: 21 lutego 2024, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miałam wykonać monitorowanie owulacji przez usg w cyklu który teraz będzie zaczynając od 10 dc. Poprzedni okres miałam 16.01. Od 16 do 25 dc brałam duphaston 2x1. Ostatnią przyjęłam 09.02. Miesiączka podczas przyjmowania duphastonu pojawia się u mnie zawsze co 28 dni. Dodam że jest obfita w kolorze mocno czerwonym, zawsze występują skrzepy. Tym razem po 31 dniach 16.02 dostałam plamienie które trwało do 20.02. Było to plamienie w kolorze jasno różowym i jasno czerwonym beż żadnych skrzepów widoczne tylko na wkładce i papierze. Nie wiem czy mogę uznać to za okres i umowić się na usg owulacyjne 10 dc. Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy z moczu ale wyszedł negatywny. Proszę o jakieś rady.
    Pozdrawiam

• just.hoppoe Nowa

Wysłany: 12 marca 2025, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, i jak, było to @ czy ciąża? Mam dosłownie tą samą sytuację teraz

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ