X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martunka Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.czy moglibyscie kobitki pomóc mi w interpretacji mojego wykresu,czy mam jakas szanse bo byłam na wizycie u ginka w srode i mówi ze narazie nic niema nic niewidzi...a był to ok.26 dzień czy jest jeszcze jakas szansa ...?w pierwsza ciaze zaszłam w 1cyklu staran ale to było 7 lat temu i niesprawdzałam wykresów...ginekolog mówi ze to niby wiek ze trzeba dłuzej poczekac?prosze o pomoc...moja córka codziennie sie mnie pyta czy mam juz w brzuszku dzidzie..

• martunka Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6d0f84cc9629d0e3d69d40540c550c35.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ