X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martunka Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.czy moglibyscie kobitki pomóc mi w interpretacji mojego wykresu,czy mam jakas szanse bo byłam na wizycie u ginka w srode i mówi ze narazie nic niema nic niewidzi...a był to ok.26 dzień czy jest jeszcze jakas szansa ...?w pierwsza ciaze zaszłam w 1cyklu staran ale to było 7 lat temu i niesprawdzałam wykresów...ginekolog mówi ze to niby wiek ze trzeba dłuzej poczekac?prosze o pomoc...moja córka codziennie sie mnie pyta czy mam juz w brzuszku dzidzie..

• martunka Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6d0f84cc9629d0e3d69d40540c550c35.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ