Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomoc w określeniu objawów
Odpowiedz

Pomoc w określeniu objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miaamy Debiutantka

Wysłany: 2 grudnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc sytuacja przedstawia się tak: @ była 19 października następna 16 listopada (4 dni przed planowanym dniem) tylko ta druga to było pierwszego dnia obfite krwawienie w kolorze brązowym a drugiego dnia plamienie i koniec okresu ... od tygodnia mam bóle brzucha jak przed okresem ale do okresu jeszcze 2 tygodnie czasem ból zamienia się w kłucie tak mocne, że nie mogę się wyprostować. Pozatym wzmorzony apetyt, nie przybieram na wadze i nic więcej ... czy jest szansa, że jestem w ciąży? Robić test? Jak zrobie i wyjdzie negatywny to wyjdzie że znowu panikuje niepotrzebnie :(

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to ból owulacyjny??

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tempka spadla po plamieniu? zrob test dla spokoju. Nie prowadzisz wykresow? albo to byla implanatcja, albo slaba @ po cyklu bezowulacyjnym. Wiec albo ciaza albo owulka przy takich kluciach. Zrob test to bedzie jasne.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • miaamy Debiutantka

Wysłany: 4 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam test ... ehh ... jedna kreska

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz jestes dzisiaj w 20dc...za wczesnie. Ale jesli sie bol nasili to wal do lekarza.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ