Pomocy !
-
Witam jestem tu nowa i mam nadzieje że dobrze trafiłam. Mam mały problem .. moje cykle były regularne przez 7 (30-33) miesięcy aż do stycznia. W styczniu nie miałam miesiączki.Dostałam jej na początku lutego 41 dzień cyklu.. Podczas okresu kochałam się z facetem. Moja miesiączka trwała 2-3 dni i nie była obfita. W domu miałam testy owulacyjne (dopiero zaczęłam je testować) i z ciekawości zrobiłam po @ jeden test który wyszedł niby negatywny ale kreska była dosyć ciemna .. teraz mam takie mleczne z kawą upławy i nie wiem co mogą one oznaczać .. czy mogło dość do zapłodnienia podczas okresu albo tuż po nim ?
-
Czekaj, miesiączka zaczęła się na początku lutego, a dziś jest 9 lutego . Czy robiłaś test ciążowy? Jest kilka możliwości - jeśli przesunęła Ci się owulacja w styczniu i wtedy doszło do zapłodnienia, krwawienie mogło nie być miesiączkowym tylko śródcyklicznym/implantacyjnym/whatever, ale dziś test ciążowy wyszedłby Ci już pozytywnie. Jeśli to była miesiączka, szanse na zajście w ciążę wtedy są małe - ale różne cuda w przyrodzie się dzieją. Gdybyś zaszła w ciążę na początku lutego, test ciążowy powinien Ci wyjść pozytywnie pewnie dopiero za 2-3 dni. Może to brudzenie teraz to objawy jakiejś infekcji? Zrób test ciążowy i przemaszeruj się do ginekologa - rozjechały Ci się cykle, obserwujesz nietypowe dla siebie objawy - lepiej to przekonsultować, dla własnego spokoju i bezpieczeństwa
Aypis, Nika_we lubią tę wiadomość
-