Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomóżcie czy to ciąża
Odpowiedz

Pomóżcie czy to ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała10 Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2023, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje pomocy. Dziś sylwester nie jestem w stanie zrobić bety. Okres spóźnia się 5 dzień. I nie zapowiada się, aby przyszedł. Wczoraj robiłam test negatywny. Całe dnie boli mnie podbrzusze wogole nie przestaje chodz na chwilę. Dziwny ból brzucha mnie niepokoi może faktycznie jestem w ciąży

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2023, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, na swoim przykładzie wiem,że spóźniona miesiaczka nie zawsze oznacza ciążę,a bol brzucha może po prostu zwiastować nadchodzaca miesiączkę.. okres czasem się spóźnia z wielu przyczyn np stres

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2024, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam 2 miesiące temu tez myślałam, ze to już to i po 6 dniach spóźnienia, negatywnego testu i tygodniowym bólu dostałam okres ze zdwojoną siła. Chyba po porostu taki cykl był

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ