Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomóżcie czy to ciąża
Odpowiedz

Pomóżcie czy to ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała10 Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2023, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje pomocy. Dziś sylwester nie jestem w stanie zrobić bety. Okres spóźnia się 5 dzień. I nie zapowiada się, aby przyszedł. Wczoraj robiłam test negatywny. Całe dnie boli mnie podbrzusze wogole nie przestaje chodz na chwilę. Dziwny ból brzucha mnie niepokoi może faktycznie jestem w ciąży

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2023, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, na swoim przykładzie wiem,że spóźniona miesiaczka nie zawsze oznacza ciążę,a bol brzucha może po prostu zwiastować nadchodzaca miesiączkę.. okres czasem się spóźnia z wielu przyczyn np stres

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam 2 miesiące temu tez myślałam, ze to już to i po 6 dniach spóźnienia, negatywnego testu i tygodniowym bólu dostałam okres ze zdwojoną siła. Chyba po porostu taki cykl był

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ