Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomóżcie odczytać betę
Odpowiedz

Pomóżcie odczytać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • praczetta Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Mam problem z interpretacją bety. 31 października miałam ostatnią miesiączkę. Dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 225.4 H/l
    Co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje jesteś w ciąży...

• Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praczetta marsz 48-72h zrobić powtórkę bety to zobaczysz czy ładnie przyrasta ;) ! Napisz tez który to był dzień po owulacji bo to ważne przy interpretacji. Gratuluje z całego serducha!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ