Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomóżcie odczytać betę
Odpowiedz

Pomóżcie odczytać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • praczetta Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Mam problem z interpretacją bety. 31 października miałam ostatnią miesiączkę. Dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 225.4 H/l
    Co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje jesteś w ciąży...

• Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praczetta marsz 48-72h zrobić powtórkę bety to zobaczysz czy ładnie przyrasta ;) ! Napisz tez który to był dzień po owulacji bo to ważne przy interpretacji. Gratuluje z całego serducha!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ