X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomóżcie odczytać betę
Odpowiedz

Pomóżcie odczytać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • praczetta Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Mam problem z interpretacją bety. 31 października miałam ostatnią miesiączkę. Dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 225.4 H/l
    Co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje jesteś w ciąży...

• Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praczetta marsz 48-72h zrobić powtórkę bety to zobaczysz czy ładnie przyrasta ;) ! Napisz tez który to był dzień po owulacji bo to ważne przy interpretacji. Gratuluje z całego serducha!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ