Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Późna beta
Odpowiedz

Późna beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • YOLKA Nowa

Wysłany: 2 stycznia 2022, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, w skrocie: 13 dc pęcherzyk 24mm, owulacja 13/14 dc, progesteron 20 dc - 22.2. Beta w 27 dc 0.2, dziś 30 dc na teście ledwo widoczny cień cienia (od dwóch dni mam wrażenie że widzę cień cienia) . I pytanie czy to nie za późno na ewentualną ciążę? Cykle mam 28-31 dni. Jutro lecę na betę, ale czy ktoś z Was miał tak że pomimo owulacji terminowej w 14 dc beta wyszła pozytywna tak późno? Jutro będzie 17 dpo.

• Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YOLKA wrote:
    Cześć, w skrocie: 13 dc pęcherzyk 24mm, owulacja 13/14 dc, progesteron 20 dc - 22.2. Beta w 27 dc 0.2, dziś 30 dc na teście ledwo widoczny cień cienia (od dwóch dni mam wrażenie że widzę cień cienia) . I pytanie czy to nie za późno na ewentualną ciążę? Cykle mam 28-31 dni. Jutro lecę na betę, ale czy ktoś z Was miał tak że pomimo owulacji terminowej w 14 dc beta wyszła pozytywna tak późno? Jutro będzie 17 dpo.

Mogło się przesunąć zagnieżdżenie u mnie od ostatniej @ 44 dni (6 tydzień) aaaa 28.12 na usg nic (wtedy rzekomo 5 tydzień 3 dzień był)
    29.12 beta 301 później 31.12 beta 724 :) powtórz betę :) kolejna wizyta 06.01
    Lekarz mówił, że zagnieżdżenie albo owulka się przesunęły

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
  • Imbirowa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YOLKA wrote:
    I jak wynik bo u mnie identyczna sytuacja ? Nie wiem czy robić jutro betę czy nie. Skoro jutro 14dpo 😵‍💫

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ