SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny test owu w dni miesiączki
Odpowiedz

Pozytywny test owu w dni miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2025, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciekawości - czy jesteście w grupie w której pozytywny test owulacyjny wskazał ciążę?
    Dzisiaj 32 DC, test robiłam wczoraj negatywny, owu potwierdzona monitoringiem w 16dc. Zrobiłam test owu bo tylko taki miałam, trochę dla jaj 😅 od razu wyszla gruba ciemna krecha 😅 nawet przy owulacji musiałam poczekać z 5 minut na wynik a tu po prostu momentalnie. Co myślicie?

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2025, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trakcie miesiączki jajniki dostają info, ze maja zaraz zacząć pracować do kolejnej owu, wiec jest chwilowy skok LH, zeby je aktywować do pracy.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Lani Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2025, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W cyklu w którym zaszłam specjalnie sprawdziłam zanim jeszcze wiedziałam i był negatywny, a jak zrobiłam ciążowy to tego samego dnia był pozytywny owulacyjny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ