X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny test owu w dni miesiączki
Odpowiedz

Pozytywny test owu w dni miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciekawości - czy jesteście w grupie w której pozytywny test owulacyjny wskazał ciążę?
    Dzisiaj 32 DC, test robiłam wczoraj negatywny, owu potwierdzona monitoringiem w 16dc. Zrobiłam test owu bo tylko taki miałam, trochę dla jaj 😅 od razu wyszla gruba ciemna krecha 😅 nawet przy owulacji musiałam poczekać z 5 minut na wynik a tu po prostu momentalnie. Co myślicie?

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trakcie miesiączki jajniki dostają info, ze maja zaraz zacząć pracować do kolejnej owu, wiec jest chwilowy skok LH, zeby je aktywować do pracy.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Lani Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W cyklu w którym zaszłam specjalnie sprawdziłam zanim jeszcze wiedziałam i był negatywny, a jak zrobiłam ciążowy to tego samego dnia był pozytywny owulacyjny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ