Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny test owu w dni miesiączki
Odpowiedz

Pozytywny test owu w dni miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2025, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciekawości - czy jesteście w grupie w której pozytywny test owulacyjny wskazał ciążę?
    Dzisiaj 32 DC, test robiłam wczoraj negatywny, owu potwierdzona monitoringiem w 16dc. Zrobiłam test owu bo tylko taki miałam, trochę dla jaj 😅 od razu wyszla gruba ciemna krecha 😅 nawet przy owulacji musiałam poczekać z 5 minut na wynik a tu po prostu momentalnie. Co myślicie?

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2025, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trakcie miesiączki jajniki dostają info, ze maja zaraz zacząć pracować do kolejnej owu, wiec jest chwilowy skok LH, zeby je aktywować do pracy.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Lani Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2025, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W cyklu w którym zaszłam specjalnie sprawdziłam zanim jeszcze wiedziałam i był negatywny, a jak zrobiłam ciążowy to tego samego dnia był pozytywny owulacyjny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ