Pozytywny wynik testu przed @, a ból podbrzusza
-
Kochane potrzebuję Waszej pomocy zrobiłam dwa różne testy i mam dwa pozytywne wyniki testu, ale mam ból jak na @ niezbyt silny co prawda, ale jest, @ ma przyjść w poniedziałek , a ja boję się cieszyć.Powiedzcie czy też któraś tak miała?
-
nick nieaktualnyPatrycja nie panikuj! Ja w szczęśliwym cyklu miałam bóle w podbrzuszu jak na @ nawet całkiem długo. Obejrzyj sobie mój poprzedni wykres, poszukaj innych wykresów, poczytaj teksty o objawach - jest tego BARDZO dużo na forum. Chyba większość kobiet tak ma na początku
https://ovufriend.pl/graph/ac43afc7be82332e36ffc63ecc9412c5 (mam nadzieję, że wkleił się stary) -
nick nieaktualny
-
Ja miałam bóle zawsze dosyć szybko,ale teraz są zupełnie inne,od owulacji lekko ćmiło, tylko dzisiaj w nocy dało się to odczuć, miałam parę razy zgagę, a to mi się nie zdarza, a piersi są pierwszy raz odczuwalne, wczoraj przez 5 minut to aż myślałam ,że je rozrywa. Mnie na @ nigdy piersi nie bolały, mam też niezłe gazy
-
Chica Mala widziałam Twój wykres faktycznie ciekawie tam u Ciebie, widzę ,że też bierzesz na tarczycę...Kochana , a powiedz co się stało,że dwa aniołki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 07:53
-