X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny wynik testu przed @, a ból podbrzusza
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu przed @, a ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane potrzebuję Waszej pomocy zrobiłam dwa różne testy i mam dwa pozytywne wyniki testu, ale mam ból jak na @ niezbyt silny co prawda, ale jest, @ ma przyjść w poniedziałek , a ja boję się cieszyć.Powiedzcie czy też któraś tak miała?

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro 2 testy sa pozytywne to mysle ze sie udalo ;) ale zobaczysz w poniedzialek, bol podbrzusza nie oznacza ze dostaniesz okres a jakies inne objawy sa?

Anna25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja nie panikuj! Ja w szczęśliwym cyklu miałam bóle w podbrzuszu jak na @ nawet całkiem długo. Obejrzyj sobie mój poprzedni wykres, poszukaj innych wykresów, poczytaj teksty o objawach - jest tego BARDZO dużo na forum. Chyba większość kobiet tak ma na początku :-)

https://ovufriend.pl/graph/ac43afc7be82332e36ffc63ecc9412c5 (mam nadzieję, że wkleił się stary)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy zawsze mialas bol na tyle dni przed @ malpa?? bo jesli nie to odpowiedz jest prosta :-) ja juz 2 dni po terminie @ a dalej mnie boli brzuch i boje sie ze przyjdzie.
    Wszysytko bedzie oki.

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle zawsze dosyć szybko,ale teraz są zupełnie inne,od owulacji lekko ćmiło, tylko dzisiaj w nocy dało się to odczuć, miałam parę razy zgagę, a to mi się nie zdarza, a piersi są pierwszy raz odczuwalne, wczoraj przez 5 minut to aż myślałam ,że je rozrywa. Mnie na @ nigdy piersi nie bolały, mam też niezłe gazy :D

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica Mala widziałam Twój wykres faktycznie ciekawie tam u Ciebie, widzę ,że też bierzesz na tarczycę...Kochana , a powiedz co się stało,że dwa aniołki ? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 07:53

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Zielony_Domek Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest całkowicie normalne. Ba, może boleć nawet mocniej.

patrycja87 lubi tę wiadomość

c55fyx8dbvm2v8k8.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było :)

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ