X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny wynik testu przed @, a ból podbrzusza
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu przed @, a ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane potrzebuję Waszej pomocy zrobiłam dwa różne testy i mam dwa pozytywne wyniki testu, ale mam ból jak na @ niezbyt silny co prawda, ale jest, @ ma przyjść w poniedziałek , a ja boję się cieszyć.Powiedzcie czy też któraś tak miała?

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro 2 testy sa pozytywne to mysle ze sie udalo ;) ale zobaczysz w poniedzialek, bol podbrzusza nie oznacza ze dostaniesz okres a jakies inne objawy sa?

Anna25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja nie panikuj! Ja w szczęśliwym cyklu miałam bóle w podbrzuszu jak na @ nawet całkiem długo. Obejrzyj sobie mój poprzedni wykres, poszukaj innych wykresów, poczytaj teksty o objawach - jest tego BARDZO dużo na forum. Chyba większość kobiet tak ma na początku :-)

https://ovufriend.pl/graph/ac43afc7be82332e36ffc63ecc9412c5 (mam nadzieję, że wkleił się stary)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy zawsze mialas bol na tyle dni przed @ malpa?? bo jesli nie to odpowiedz jest prosta :-) ja juz 2 dni po terminie @ a dalej mnie boli brzuch i boje sie ze przyjdzie.
    Wszysytko bedzie oki.

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle zawsze dosyć szybko,ale teraz są zupełnie inne,od owulacji lekko ćmiło, tylko dzisiaj w nocy dało się to odczuć, miałam parę razy zgagę, a to mi się nie zdarza, a piersi są pierwszy raz odczuwalne, wczoraj przez 5 minut to aż myślałam ,że je rozrywa. Mnie na @ nigdy piersi nie bolały, mam też niezłe gazy :D

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica Mala widziałam Twój wykres faktycznie ciekawie tam u Ciebie, widzę ,że też bierzesz na tarczycę...Kochana , a powiedz co się stało,że dwa aniołki ? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 07:53

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Zielony_Domek Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest całkowicie normalne. Ba, może boleć nawet mocniej.

patrycja87 lubi tę wiadomość

c55fyx8dbvm2v8k8.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było :)

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ