X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pregabalina
Odpowiedz

Pregabalina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Em.em Nowa

Wysłany: 23 kwietnia, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie,
    Czy któraś z Was podczas zażywania pregabaliny zaszła w ciążę? Jak z dzieckiem? Wiem że może powodować wady rozwojowe u dziecka.
    Jestem w trakcie odstawiania tego leku, wyjątkowo spóźnia mi się miesiączka i już lekko panikuję. Na razie wstrzymuję się ze zrobieniem testu.

• kikix0o Autorytet

Wysłany: 5 maja, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em.em wrote:
    Drogie Panie,
    Czy któraś z Was podczas zażywania pregabaliny zaszła w ciążę? Jak z dzieckiem? Wiem że może powodować wady rozwojowe u dziecka.
    Jestem w trakcie odstawiania tego leku, wyjątkowo spóźnia mi się miesiączka i już lekko panikuję. Na razie wstrzymuję się ze zrobieniem testu.

Ja brałam pregabalinę i w dniu pozytywnego testu odstawiłam, ale wiem że niektóre dziewczyny mają od lekarza zielone światło jeśli chodzi o branie jej w trakcie ciąży :)

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

🍼 starania od 01.2025

⚠️ podejrzenie tocznia 😢
    ⚠️ PAI-1 homo
    ⚠️ podwyższone wyniki w zespole antyfosfolipidowym

· · · · · · · ·

• 08.25 - cb 💔
    • 06.25 - cb 💔
    • 05.25 - 7tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

LEKI 🏩

• acard • clexane • encorton • euthyrox • suple

• hashimoto & niedoczynność
    • POTS, hipotonia ortostatyczna

_____

Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍
  • qsy76628 Debiutantka

Wysłany: 20 maja, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ryzykowny

recenzje VulkanBet
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ