Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie problem.... czy ktoś coś takeigo miał?
Odpowiedz

problem.... czy ktoś coś takeigo miał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trinitarianis Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio było cos dziwnego... kochaliśmy sie. ja potem troszke poleżałam gdy poszłam do łazienki to co ze mnie wypłynelo było lekko różowe i był tam chyba mały skrzepik. i nie wiem czy to ja krwawiłam czy to moze coś w jego spermie... czy komuś sie coś takiego zdażyło lub wie co to może byc? martwi mnie to. bo potem nie widziałam bym plamiła. a było to 24 dnia cyklu...

2ca260c06e7b37da3bae27f669212dc5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem plamie po stosunku jesli za bardzo poszalejemy ;-) nie przejmuj sie zbytnio jesli byl to jeden raz

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• dzidzia Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny poratujcie mam problem dzis 18 dzien po ovulacji brak miesiaczki tempka caly czas podwyzszona a test ciazowy robiony z rannego moczu negatywny.mozliwe??????bolace piersi(a raczej jedna,lekki bol podbrzusza tak jak na@,ale troszeczke inny,wyostrzony zapach)nie wiem warjuje juz od tego.przeszla ktoras z was podobna sytuacje?dla mnie to nowosc a cykle mam mniej wiecej miedzy 26 a 29 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:22

Patuchna lubi tę wiadomość

alina
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko niestety możliwe...Powtórz test albo idź na betę, to będziesz w 100% pewna.
    Ale póki @ nie ma, to nadzieja jest zawsze ;-) Głowa do góry i myśl pozytywnie ;-)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

Binek ;-)
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Binek.dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego i dal mi skierowanie na bete,ktora mam robic pojutrze(mieszkam za granica i z tad te dni oczekiwania).nic tylko czekanie pozostalo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxuffaaaaaaaaaaaaa

alina
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi

alina
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi

alina
  • Moniś Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić :)

• Merlinka Debiutantka

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macicia wyżej i taki śluz (dużo) miałam za każdym razem w ciąży, ale nie wiem czy była otwarta czy zamknięta

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniś wrote:
    witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić :)

Ja miałam tak jak byłam w ciąży...teraz znó mam podobne objawy i choć chyba za wcześnie na test, zrobiłam rano betę...teraz pozostaje tylko czekać na wyniki...Polecam Tobie również zrobić betę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ