X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie problem.... czy ktoś coś takeigo miał?
Odpowiedz

problem.... czy ktoś coś takeigo miał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trinitarianis Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio było cos dziwnego... kochaliśmy sie. ja potem troszke poleżałam gdy poszłam do łazienki to co ze mnie wypłynelo było lekko różowe i był tam chyba mały skrzepik. i nie wiem czy to ja krwawiłam czy to moze coś w jego spermie... czy komuś sie coś takiego zdażyło lub wie co to może byc? martwi mnie to. bo potem nie widziałam bym plamiła. a było to 24 dnia cyklu...

2ca260c06e7b37da3bae27f669212dc5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem plamie po stosunku jesli za bardzo poszalejemy ;-) nie przejmuj sie zbytnio jesli byl to jeden raz

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• dzidzia Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny poratujcie mam problem dzis 18 dzien po ovulacji brak miesiaczki tempka caly czas podwyzszona a test ciazowy robiony z rannego moczu negatywny.mozliwe??????bolace piersi(a raczej jedna,lekki bol podbrzusza tak jak na@,ale troszeczke inny,wyostrzony zapach)nie wiem warjuje juz od tego.przeszla ktoras z was podobna sytuacje?dla mnie to nowosc a cykle mam mniej wiecej miedzy 26 a 29 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:22

Patuchna lubi tę wiadomość

alina
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko niestety możliwe...Powtórz test albo idź na betę, to będziesz w 100% pewna.
    Ale póki @ nie ma, to nadzieja jest zawsze ;-) Głowa do góry i myśl pozytywnie ;-)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

Binek ;-)
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Binek.dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego i dal mi skierowanie na bete,ktora mam robic pojutrze(mieszkam za granica i z tad te dni oczekiwania).nic tylko czekanie pozostalo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxuffaaaaaaaaaaaaa

alina
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi

alina
  • dzidzia Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi

alina
  • Moniś Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić :)

• Merlinka Debiutantka

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macicia wyżej i taki śluz (dużo) miałam za każdym razem w ciąży, ale nie wiem czy była otwarta czy zamknięta

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniś wrote:
    witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić :)

Ja miałam tak jak byłam w ciąży...teraz znó mam podobne objawy i choć chyba za wcześnie na test, zrobiłam rano betę...teraz pozostaje tylko czekać na wyniki...Polecam Tobie również zrobić betę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ