problem.... czy ktoś coś takeigo miał?
-
ostatnio było cos dziwnego... kochaliśmy sie. ja potem troszke poleżałam gdy poszłam do łazienki to co ze mnie wypłynelo było lekko różowe i był tam chyba mały skrzepik. i nie wiem czy to ja krwawiłam czy to moze coś w jego spermie... czy komuś sie coś takiego zdażyło lub wie co to może byc? martwi mnie to. bo potem nie widziałam bym plamiła. a było to 24 dnia cyklu...
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny poratujcie mam problem dzis 18 dzien po ovulacji brak miesiaczki tempka caly czas podwyzszona a test ciazowy robiony z rannego moczu negatywny.mozliwe??????bolace piersi(a raczej jedna,lekki bol podbrzusza tak jak na@,ale troszeczke inny,wyostrzony zapach)nie wiem warjuje juz od tego.przeszla ktoras z was podobna sytuacje?dla mnie to nowosc a cykle mam mniej wiecej miedzy 26 a 29 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:22
Patuchna lubi tę wiadomość
alina -
beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi
alina -
beta mniej niz 1,24 czyli nici z ciazy ,a miesiaczki nadal brak i temperatura juz od 21dni miedzy 36,95 a37 .pierwszy raz jak cos takiego mi sie zdaza .poczekam jeszcze pare dni i jak nie nadejdzie @ czeka mnie gin a raczej tak,czy owak wizyta u gina dobrze mi zrobi
alina -
witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić
-
nick nieaktualnyMoniś wrote:witam, jestem tutaj nowa i zupełnie nie wiem gdzie mogła bym się zapytac. mam podobny problem jak dzidzia. Jestem w 17 dniu po owulacji. 2-3 dni przed miesiączną wzrosła mi temperatura, Ciągle czuję kłucia w prawym lub lewym jajniku, nie mam bóli które zazwyczaj miewam przed okresem. Dzisiaj poczułam że macica jest jak by wyżej i czuję że zaczyna się otwierać. Śluzu mam troche więcej niż zwykle, jest go troche białego i troche przezroczystego, ciągle czuję jak by mi się wylewało. Czy miał ktoś taką sytuację i mógł by coś doradzić
Ja miałam tak jak byłam w ciąży...teraz znó mam podobne objawy i choć chyba za wcześnie na test, zrobiłam rano betę...teraz pozostaje tylko czekać na wyniki...Polecam Tobie również zrobić betę -