X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Progesteron w cyklu sztucznym - kriotransfer
Odpowiedz

Progesteron w cyklu sztucznym - kriotransfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Losowa1992 Debiutantka

Wysłany: 10 stycznia, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, W dniu wczorajszym podeszłam do 4 kriotransferu. Pierwszy raz zamiast tabletek progesteron besis brałam duphaston. W sumie: 2x2 estrofemn,3x1 utrogestan, 3x1 duphaston. Wczoraj pierwszy raz zrobiłam badania progesteronu ktory wyszedł 3,61 ng/m. W dniu dzisiejszym lekarz już przepisał mi prolutex 1×1. Czy może to coś uratować?

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, napisz ten post w sekcji starające się z pomocą medyczną ☺️. Tam prędzej ktoś Ci pomoże.

Losowa1992 lubi tę wiadomość

💃29 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml

⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆 21/01/25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ