X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Progesteron za wysoki
Odpowiedz

Progesteron za wysoki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66842 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem 5dni po owualcji. Progesteron wynosi 16.9 dla norm do 15.9. Czy nie jest za wysoki? Może się udało?

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w udanym cyklu co prawda byla to ciąża biochemiczna mialam poziom ok 36 a w cyklach nieudanych mam około 17,18 więc wydaje mi się że to normalne ale nie świadczy o ciąży :)

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • bambusek93 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron bardzo ładny, niczym bym się nie martwiła :)

iv09hdgernzbn7dp.png

10.2019 początek starań
    05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔

14.02 ❣️⏸️❣️
    15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
    17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
    22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL
  • misia66842 Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Ja w udanym cyklu co prawda byla to ciąża biochemiczna mialam poziom ok 36 a w cyklach nieudanych mam około 17,18 więc wydaje mi się że to normalne ale nie świadczy o ciąży :)

Pójdę jeszcze jutro sprawdzić, bo to dopiero 5 dzień po

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ