X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Progesteron za wysoki
Odpowiedz

Progesteron za wysoki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66842 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem 5dni po owualcji. Progesteron wynosi 16.9 dla norm do 15.9. Czy nie jest za wysoki? Może się udało?

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w udanym cyklu co prawda byla to ciąża biochemiczna mialam poziom ok 36 a w cyklach nieudanych mam około 17,18 więc wydaje mi się że to normalne ale nie świadczy o ciąży :)

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • bambusek93 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron bardzo ładny, niczym bym się nie martwiła :)

iv09hdgernzbn7dp.png

10.2019 początek starań
    05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔

14.02 ❣️⏸️❣️
    15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
    17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
    22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL
  • misia66842 Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Ja w udanym cyklu co prawda byla to ciąża biochemiczna mialam poziom ok 36 a w cyklach nieudanych mam około 17,18 więc wydaje mi się że to normalne ale nie świadczy o ciąży :)

Pójdę jeszcze jutro sprawdzić, bo to dopiero 5 dzień po

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ