X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu
Odpowiedz

Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze jakieś są.

Jak zwykle mierzysz o 3:30, to może zmień tę godzinę na domyślną?
    Śpisz kilka godzin przed mierzeniem?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek. Tak oczywiście że śpie przed mierzeniem. Mierze zazwyczaj o 3-30- ze względu bo moj mąż tak wstaje a ja do swojej pracy mam różnie raz na 8 rano raz na 9 rano a zdarza sie że na 10, wiec wybrałam tą godzine na mierzenie.Ale po pomiarze idę dalej spać.

3jgx43r867ibmmqb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ