X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu
Odpowiedz

Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze jakieś są.

Jak zwykle mierzysz o 3:30, to może zmień tę godzinę na domyślną?
    Śpisz kilka godzin przed mierzeniem?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek. Tak oczywiście że śpie przed mierzeniem. Mierze zazwyczaj o 3-30- ze względu bo moj mąż tak wstaje a ja do swojej pracy mam różnie raz na 8 rano raz na 9 rano a zdarza sie że na 10, wiec wybrałam tą godzine na mierzenie.Ale po pomiarze idę dalej spać.

3jgx43r867ibmmqb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ