Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu
Odpowiedz

Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze jakieś są.

Jak zwykle mierzysz o 3:30, to może zmień tę godzinę na domyślną?
    Śpisz kilka godzin przed mierzeniem?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek. Tak oczywiście że śpie przed mierzeniem. Mierze zazwyczaj o 3-30- ze względu bo moj mąż tak wstaje a ja do swojej pracy mam różnie raz na 8 rano raz na 9 rano a zdarza sie że na 10, wiec wybrałam tą godzine na mierzenie.Ale po pomiarze idę dalej spać.

3jgx43r867ibmmqb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ