X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu
Odpowiedz

Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze jakieś są.

Jak zwykle mierzysz o 3:30, to może zmień tę godzinę na domyślną?
    Śpisz kilka godzin przed mierzeniem?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek. Tak oczywiście że śpie przed mierzeniem. Mierze zazwyczaj o 3-30- ze względu bo moj mąż tak wstaje a ja do swojej pracy mam różnie raz na 8 rano raz na 9 rano a zdarza sie że na 10, wiec wybrałam tą godzine na mierzenie.Ale po pomiarze idę dalej spać.

3jgx43r867ibmmqb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ