X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu
Odpowiedz

Proszę o Pomoc i zerknięcie mojego wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze jakieś są.

Jak zwykle mierzysz o 3:30, to może zmień tę godzinę na domyślną?
    Śpisz kilka godzin przed mierzeniem?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek. Tak oczywiście że śpie przed mierzeniem. Mierze zazwyczaj o 3-30- ze względu bo moj mąż tak wstaje a ja do swojej pracy mam różnie raz na 8 rano raz na 9 rano a zdarza sie że na 10, wiec wybrałam tą godzine na mierzenie.Ale po pomiarze idę dalej spać.

3jgx43r867ibmmqb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ