Proszę o poradę nie wiem co myslec
-
Witam.Potrzebuje porady. Miesiaczki miewam regularne co 31 dni. Od 4 mc staramy sie o dziecko. Ostatnia miesiaczke mialam 24. 01 nastepna planowana 24.02 testy zrobilam 21.02,24 i 25.02 wszystkie negatywne.26.02 zrobilam beta hcg również ujemne. W terminie miesiaczki mialam wszystkie jej objawy ale nie bylo krwawienia. Do dzis go nie ma. Co pare godzin lapia mnie bole podbrzusza i kluja jajniki potem mijaja. Delikatnie szczypia mnie sutki ale nie bola piersi a zawsze przed miesiaczka bolaly. Bialy bardzo gesty sluz ale jest go malo. Temp w pochwie 37,4 przez tydzien, temp ciala 37 od kilku dni.Szybko sie mecze i jestem senna. Jestem zdrowa nie mam zadnej infekcji nie bralam lekow ani nie mialam stresow.Czy to możliwe zeby cykl sie przesunal i owulacja rowniez i doszlo do poznego zapłodnienia w zwiazku z tym beta hcg jeszcze nie wykryla ciazy? Gdyby miesiaczka miala sie opoznic to chyba nie miala bym jej objawow w jej terminie? Nie wiem co myslec. Prosze o porade wizyta u gin za tydz. Dziękuję.Julka15
-
Julka, owulacja i w związku z tym cała reszta też mogą się opóźnić - dopóki nie ma miesiączki, jest nadzieja . Inna sprawa, że wiele kobiet (w tym ja..) w okolicach spodziewanej miesiączki widzą u siebie milion objawów ciąży, której, jak się później okazuje, nie ma. W każdym razie, myślę, że u Ciebie sprawa jeszcze nie jest przesądzona . Powtórz będę za 2-3 dni a potem idź do gina. Pewnie da Ci duphaston "na wywołanie" - jeśli jesteś w ciąży, to on nie zaszkodzi a i może być że wręcz przeciwnie . Trzymam kciuki!
-
Dzieki za podpowiedz. Nie daje mi spokoju fakt ze w terminie@ czulam sie hak bym ja miała miec i bylam pewna ze bede ja miała a jednak jej nie bylo i objawy ustaly. Fakt wszystko można sobie wmawiac to wiem ale takie bole w podbrzuszu cos jak rozpieranie sa realne dlatego nie daje mi to spokoju bo cos jest inaczej a beta nie wyszla. Moze wskoczylo pod sam koniec cyklu i dlatego jeszcze w krwi nic nie wyszlo? Sfiksuje chyba zarazJulka15
-
Miałam tak samo, identycznie wręcz, poczekaj jeszcze, ja pierwszy pozytywny test miałam 36 dnia cyklu (beta) przy cyklach 28 dni. w dniu miesiączki był negatyw dwa dni później tak samo i potem znów negatywny . Nic straconego, cierpliwości temp. miałam w tym czasie 36.9-37.2
-
Dzieki tyle ze jak sie bardzo chce to ciezko wutrzymac ta niewiedze..dzis 37 dzien przy cyklach 31 i dalej nic.. nie ma zadnych objawow@ a teoretycznie gdyby byla to jutro powinna sie skończyć. Jutro rano mam wizytę u innego gin zobaczymy co powie. W przyszlym tygodniu dopiero do mojegoJulka15
-