X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o radę czy to jednak objaw ciąży?
Odpowiedz

Proszę o radę czy to jednak objaw ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • embejiczka Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was.
    Muszę się Was poradzić bo zglupieje mam cykle co 28 dni w 14 dniu miałam owulację ale taka której jeszcze nie miałam straszny ból i dużo białego śluzu z tego co doczytalam to był czop śluzowy od tamtej pory brzuch bolał mnie co dziennie jak i w krzyżu. Od wczoraj czyli 22 dc ból sutków i brodawek a tak nie miałam a przytulanie było dzień przed owulacją i dwa dni po czy mogą to być oznaki że jednak się udało? @ ma być 15 stycznia kiedy najlepiej zrobić test?Z góry bardzo dziękuje za wszelkie informację.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę za wcześnie na jakiekolwiek objawy, jeśli owu była 14 dnia a doszło do zapłodnienia to nie zdążyło się nawet zagniezdzic... Warto poczytać :) http://www.promama.pl/public/knowledge_base/zaplodnienie.jpg Test najlepiej w dzień spodziewanej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ