Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o radę czy to jednak objaw ciąży?
Odpowiedz

Proszę o radę czy to jednak objaw ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • embejiczka Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was.
    Muszę się Was poradzić bo zglupieje mam cykle co 28 dni w 14 dniu miałam owulację ale taka której jeszcze nie miałam straszny ból i dużo białego śluzu z tego co doczytalam to był czop śluzowy od tamtej pory brzuch bolał mnie co dziennie jak i w krzyżu. Od wczoraj czyli 22 dc ból sutków i brodawek a tak nie miałam a przytulanie było dzień przed owulacją i dwa dni po czy mogą to być oznaki że jednak się udało? @ ma być 15 stycznia kiedy najlepiej zrobić test?Z góry bardzo dziękuje za wszelkie informację.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę za wcześnie na jakiekolwiek objawy, jeśli owu była 14 dnia a doszło do zapłodnienia to nie zdążyło się nawet zagniezdzic... Warto poczytać :) http://www.promama.pl/public/knowledge_base/zaplodnienie.jpg Test najlepiej w dzień spodziewanej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ