SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko.
Odpowiedz

Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u której z Was się zdarzyło, że albo nie macie jajowodu albo jest niedrożny a mimo to udało się zajść w ciążę? Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko?
    Być może było i tak u mnie, ale nie wiem... pierwsza ciążą z owulacji stronie tej niby nie drożne, ale drugie hsg pokazało, że kontrast przeszedł za 4 razem pod oporem. Nie wiem co myśleć i żyć nadzieją, że może znowu się uda ??

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem nowa na forum i przeglądam różne posty, bo już 3 lata staramy się o dzidzie i nic.
    Co do Twojego pytania to mój lekarz mi powiedział, że takie coś jest możliwe, rzadko ale sie zdarza. Ja też czekam na taki 'cud' :)
    Jeden jajowód mam niedrozny i akurat z tego jajnika zawsze mam owulacje, a tam gdzie jajowód drożny to jajnik nie funkcjonuje ;(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ