X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko.
Odpowiedz

Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u której z Was się zdarzyło, że albo nie macie jajowodu albo jest niedrożny a mimo to udało się zajść w ciążę? Przeciwny jajowód przechwycił jajeczko?
    Być może było i tak u mnie, ale nie wiem... pierwsza ciążą z owulacji stronie tej niby nie drożne, ale drugie hsg pokazało, że kontrast przeszedł za 4 razem pod oporem. Nie wiem co myśleć i żyć nadzieją, że może znowu się uda ??

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem nowa na forum i przeglądam różne posty, bo już 3 lata staramy się o dzidzie i nic.
    Co do Twojego pytania to mój lekarz mi powiedział, że takie coś jest możliwe, rzadko ale sie zdarza. Ja też czekam na taki 'cud' :)
    Jeden jajowód mam niedrozny i akurat z tego jajnika zawsze mam owulacje, a tam gdzie jajowód drożny to jajnik nie funkcjonuje ;(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ