X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przeczucie mężczyzn
Odpowiedz

Przeczucie mężczyzn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szybkie pytanie do Was 😉 Czy to możliwe żeby wasz mężczyzna wyczuł ciąże jeszcze przed wykonaniem testu? Mój się uparł żebym zatestowała i nie poznaje gościa 🙈 do okresu kilka dni a to jego marudzenie doprowadza mnie do szału bo co nie zrobię to na bank ciąża😂Miałyście może podobne historie?

👩 26
    🧡 29.08 II
    ❤️ 14.09 mamy serduszko
    💙 31.10 prenatalne, 7cm zdrowego chłopczyka 🥰

preg.png
  • K&K Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:
    Hej, szybkie pytanie do Was 😉 Czy to możliwe żeby wasz mężczyzna wyczuł ciąże jeszcze przed wykonaniem testu? Mój się uparł żebym zatestowała i nie poznaje gościa 🙈 do okresu kilka dni a to jego marudzenie doprowadza mnie do szału bo co nie zrobię to na bank ciąża😂Miałyście może podobne historie?
    Mój mąż nie mówił mi, że mam zrobić test ale dwa dni chyba przed testem miał na mnie taką chcicę, że normalnie go nie poznałam 😅🙉 i w sumie cały czas taką ma, nie wiem czemu kobiety w ciąży tak działają na faceta.
    Ale gościu, który remontował nam mieszkanie opowiadał kiedyś, że on też czuł wcześniej, że żona jest w ciąży, że niby zmienia się zapach kobiety i jej skóra 🤷‍♀️

Polczi5 lubi tę wiadomość

5e1355db6b.png

Julia 🍓
    📅 26.02.2022
    ⏰ 5:49
    ⚖️ 3730 g
    📏 54 cm
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K&K wrote:
    Mój mąż nie mówił mi, że mam zrobić test ale dwa dni chyba przed testem miał na mnie taką chcicę, że normalnie go nie poznałam 😅🙉 i w sumie cały czas taką ma, nie wiem czemu kobiety w ciąży tak działają na faceta.
    Ale gościu, który remontował nam mieszkanie opowiadał kiedyś, że on też czuł wcześniej, że żona jest w ciąży, że niby zmienia się zapach kobiety i jej skóra 🤷‍♀️
    Z tym zapachem to racja. Pies mojej mamy odkąd zaszłam w ciążę cały czas tuli pyskiem mój brzuch, jestem jedyną osobą, na którą nie skacze i nie pozwala na mnie podnieść głosu (babcia ma tendencję do głośnego mówienia, nawet jak nie krzyczy, pies ją moment ustawia do pionu xd)
    Mój mąż nie czuł nic przed testowaniem. :)

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
  • KasiaCh Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2021, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:

Mój wyczuł 🥰❤️ Tak więc coś w tym jest 😉

Posłuchałaś męża i zatestowałaś? ☺️

2nn3sek2wamkq7kt.png

Synuś 2007 ❤️
    Wrzesień 2021 💔 6 tc
    🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
    🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
    🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
    🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
    Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
    Kolejna wizyta 20.12.21
    Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2021, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaCh wrote:
    Mój wyczuł 🥰❤️ Tak więc coś w tym jest 😉

Posłuchałaś męża i zatestowałaś? ☺️
    Nie 🙈zrobię test w poniedziałek jak przypada okres👌 narazie tylko objawy na okres ale aż dziwnie żeby on wiedzial a ja nie haha😁

👩 26
    🧡 29.08 II
    ❤️ 14.09 mamy serduszko

preg.png
  • Karo123 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2021, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój twierdził ze po zapachu rozpozna a jednak to nie było to. On zwykle nie ma snów, a dzień przed testem obudził się i powiedział ze śniła mu się nasza córeczka. I sam był w szoku ze miał sen bo na prawdę u niego jakikolwiek sen to raz na ho ho. Sprawdziło się, ciąża poroniona ale płeć się zgadzała, może przypadek a może ta podświadomość gdzieś działa 🙈

17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2021, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie dziś tyle zbiegów okoliczności wokół tematu dzieci i ciąży że nie mogę na niczym innym się skupić 🤭 dziewczyny chyba rano zatestuje nie wytrzymam dłużej 🤭

👩 26
    🧡 29.08 II
    ❤️ 14.09 mamy serduszko

preg.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2021, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak się dowiedzieliśmy o ciąży,w noc poprzedzajacą teściowa miała sen, że urodziłam dziecko. Ich pies chodził za mną w krok w krok wtedy. Niestety ciąża poroniona. Teraz mam z nią to samo. Chodzi w krok w krok. Leży na brzuchu. Miesiączka spóźnia mi się 3 dzień, ale boję się zrobić test. Wolę zobaczyć krew niż biel.

• Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2021, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj kochana nic nie tracisz a możesz dużo zyskać 😊
    U mnie niestety okres zapukał już w poniedziałek 🙈

👩 26
    🧡 29.08 II
    ❤️ 14.09 mamy serduszko

preg.png
Zgłoś post