Przeczucie mężczyzn
-
Hej, szybkie pytanie do Was 😉 Czy to możliwe żeby wasz mężczyzna wyczuł ciąże jeszcze przed wykonaniem testu? Mój się uparł żebym zatestowała i nie poznaje gościa 🙈 do okresu kilka dni a to jego marudzenie doprowadza mnie do szału bo co nie zrobię to na bank ciąża😂Miałyście może podobne historie?
-
Polczi5 wrote:Hej, szybkie pytanie do Was 😉 Czy to możliwe żeby wasz mężczyzna wyczuł ciąże jeszcze przed wykonaniem testu? Mój się uparł żebym zatestowała i nie poznaje gościa 🙈 do okresu kilka dni a to jego marudzenie doprowadza mnie do szału bo co nie zrobię to na bank ciąża😂Miałyście może podobne historie?
Ale gościu, który remontował nam mieszkanie opowiadał kiedyś, że on też czuł wcześniej, że żona jest w ciąży, że niby zmienia się zapach kobiety i jej skóra 🤷♀️
Polczi5 lubi tę wiadomość
-
K&K wrote:Mój mąż nie mówił mi, że mam zrobić test ale dwa dni chyba przed testem miał na mnie taką chcicę, że normalnie go nie poznałam 😅🙉 i w sumie cały czas taką ma, nie wiem czemu kobiety w ciąży tak działają na faceta.
Ale gościu, który remontował nam mieszkanie opowiadał kiedyś, że on też czuł wcześniej, że żona jest w ciąży, że niby zmienia się zapach kobiety i jej skóra 🤷♀️
Mój mąż nie czuł nic przed testowaniem.Polczi5 lubi tę wiadomość
-
Polczi5 wrote:Hej, szybkie pytanie do Was 😉 Czy to możliwe żeby wasz mężczyzna wyczuł ciąże jeszcze przed wykonaniem testu? Mój się uparł żebym zatestowała i nie poznaje gościa 🙈 do okresu kilka dni a to jego marudzenie doprowadza mnie do szału bo co nie zrobię to na bank ciąża😂Miałyście może podobne historie?
Mój wyczuł 🥰❤️ Tak więc coś w tym jest 😉
Posłuchałaś męża i zatestowałaś? ☺️Polczi5 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
KasiaCh wrote:Mój wyczuł 🥰❤️ Tak więc coś w tym jest 😉
Posłuchałaś męża i zatestowałaś? ☺️ -
Mój twierdził ze po zapachu rozpozna a jednak to nie było to. On zwykle nie ma snów, a dzień przed testem obudził się i powiedział ze śniła mu się nasza córeczka. I sam był w szoku ze miał sen bo na prawdę u niego jakikolwiek sen to raz na ho ho. Sprawdziło się, ciąża poroniona ale płeć się zgadzała, może przypadek a może ta podświadomość gdzieś działa 🙈17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
I mnie dziś tyle zbiegów okoliczności wokół tematu dzieci i ciąży że nie mogę na niczym innym się skupić 🤭 dziewczyny chyba rano zatestuje nie wytrzymam dłużej 🤭
-
My jak się dowiedzieliśmy o ciąży,w noc poprzedzajacą teściowa miała sen, że urodziłam dziecko. Ich pies chodził za mną w krok w krok wtedy. Niestety ciąża poroniona. Teraz mam z nią to samo. Chodzi w krok w krok. Leży na brzuchu. Miesiączka spóźnia mi się 3 dzień, ale boję się zrobić test. Wolę zobaczyć krew niż biel.
Polczi5 lubi tę wiadomość
-