Przeziębienie A możliwość ciąży
-
Cześć. Około 8 dni temu powinnam mieć owulacje. Od 6 miesięcy staramy się o dziecko. Ta owulacja była dość nietypowa ze względu że 2 dni po niej poczułam bol.brzucha i okropna nerwowość Zupełnie jak zaraz przed miesiączka (A jestem z tych ktore zdenerwowanie doprowadza do lez w tym czasie ) dostałam też porannego krwawienia i byłam pewna że to przedwczesny okres jednak trwalo ono tylko godzinke i bylo raczej plamieniem potem wszelakie te objawy zniknęły pozostało tylko kłócie w jajnikach. Uprzedzam ze nie bylo to tez krwawienie owulacyjne ponieważ wyglada ono u mnie inaczej mam je w kazdym cyklu i bylo tez i w tym jakies 3 dni przed tym porannym plamieniem. Obecnie jestem w 21 dniu cyklu i od 2 dni jestem przeziębiona. Nie mam gorączki ale silny kaszel i katar. Zastanawiam się czy możliwe że to przez chorobę czy coś jest na rzeczyNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
nick nieaktualnyHej! Trudno cos doradzic. Najlepiej isc do lekarza, jesli to niezidentyfikowane krwawienie nie wiadomo, co tam się dzieje. Powiem ci tylko tyle, ze ja zaszlam w ciaze w najmniej spodziewanym momencie - chorowalam na grype. Bylam pewna, ze owulacja przepadła, bo bylam na monitoringu i akurat w momencie kiedy miala byc lezalam z 40'C goraczka. Owulacja musiala sie mocno przesunac i aktualnie jestem na poczatku drogi w 6 tyg.
-