Przeziębienie w trakcie czekania na testowanie
-
Hej dziewczyny. Czy któraś z Was miała taką sytuację że po owulacji i po staraniach a w trakcie tego czasu czekania na testowanie zachorowała ? Mnie złapało przeziębienie (ból gardła, lekki kaszel i katar, ale bez gorączki) chyba 2-3 dni po owulacji. Teraz zastanawiam się czy to nie pogorszy sytuacji i czy gdyby się coś udało to czy ciąża nie będzie mieć gorszego startu ? Podpowiedzcie czy któraś miała taką sytuację i wszystko się dobrze skończyło ?
-
Ja cały tydzień byłam chora taka że jak kaszlałam
To mało płuc nie wyplułam, Katar, ogl słabe samopoczucie i zrobiłam w 10 dpo test bo nie wiedziałam jak z lekami a coś mnie tknęło żeby sprawdzić dla
Wszystkiego i wyszła kreseczka więc może coś w tym jest. Narazie beta rośnie. Czekam na wizytę -
OldMe-NewMe wrote:Szarlotka dziękuję za odpowiedź i trzymam za Ciebie kciuki ❤️a jak się czujesz ?
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Ja jak zaszłam w ciążę z córką to byłam chora na covid można powiedzieć że ciężko ale już wtedy zdrowiałam i widocznie przesunęło mi to owulke bo ciąża mnie zaskoczyła trochę 😛 i też się bardzo stresowałam że dziecko będzie miało trudny start a na szczęście ciąża przebiegła książkowo, życzę zdrowia ważne żeby nie dopuścić do gorączki powyżej 38 stopni
-
Dziewczyny, jestem 8 dpo i praktycznie od tygodnia nie mogę się pozbyć infekcji - kaszle, smarkam, gardło mnie boli i głowa. Biorę leki ale boję się że skończy się to antybiotykiem, a to chyba niedobrze dla potencjalnego zarodka?👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -
Martolina wrote:Dziewczyny, jestem 8 dpo i praktycznie od tygodnia nie mogę się pozbyć infekcji - kaszle, smarkam, gardło mnie boli i głowa. Biorę leki ale boję się że skończy się to antybiotykiem, a to chyba niedobrze dla potencjalnego zarodka?
Raczej średnio, chociaż ja w pierwszej ciazy na samym początku byłam mega chora i brałam Groprinosin, a kreseczki wyszły i tak. No ale lepiej dmuchać na zimne. Próbowałaś leczyc się domowymi sposobami? Bardzo polecam wypić na noc mleko z czosnkiem i miodem, opatulic sie w kołdrę i wypocić, na gardło płukanie woda z solą, na katar inhalacje z soli morskiej. Nie są to najprzyjemniejsze sposoby, ale naprawdę działająMartolina lubi tę wiadomość
-
Kat. wrote:Raczej średnio, chociaż ja w pierwszej ciazy na samym początku byłam mega chora i brałam Groprinosin, a kreseczki wyszły i tak. No ale lepiej dmuchać na zimne. Próbowałaś leczyc się domowymi sposobami? Bardzo polecam wypić na noc mleko z czosnkiem i miodem, opatulic sie w kołdrę i wypocić, na gardło płukanie woda z solą, na katar inhalacje z soli morskiej. Nie są to najprzyjemniejsze sposoby, ale naprawdę działają
Taaak, próbowałam i dalej próbuje, najwyżej trochę dłużej się przemęczę ale chyba nie będę ryzykować - w weekend przetestuję i jeśli do tego czasu mi nie przejdzie to najwyżej wtedy wezmę antybiotyk. Zakładając jedną kreskę oczywiście ale jakoś czuję że się nie udało👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -