Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przyrost hcg
Odpowiedz

Przyrost hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na start kilka informacji:
    - trudno określić długość cyklu, bo do sierpnia brałam tabletki antykoncepcyjne. Po 30 dniach po krwawieniu z odstawienia pojawił się normalny okres 4.09.
    Rozpoczęliśmy starania.
    10.10 start krwawienia (ciąża biochemiczna potwierdzona przez gin), hcg z krwi 7.

Na początku bieżącego tyg. zrobiłam test z moczu i pojawiły się dwie kreski. Dosyć mocne. 9.11 pierwsza beta z krwi 297, 11.11 druga beta z krwi 691. Co o tym myślicie? Przyrost ok 132%.

• HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost według norm :)

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wyżej przyrost jest w normie. Sprawdzasz razem z betą progesteron?

Możesz myślę umawiać się na najbliższy tydzień na usg:)

#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)

Starania o #2
    07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
    STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)

💔cb 01/26

Co przyniesie 2026?
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprawdzałam progesteronu. Nawet o tym nie pomyślalam. Myślisz, że coś już będzie widać na usg?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ