Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przyrost hcg
Odpowiedz

Przyrost hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na start kilka informacji:
    - trudno określić długość cyklu, bo do sierpnia brałam tabletki antykoncepcyjne. Po 30 dniach po krwawieniu z odstawienia pojawił się normalny okres 4.09.
    Rozpoczęliśmy starania.
    10.10 start krwawienia (ciąża biochemiczna potwierdzona przez gin), hcg z krwi 7.

Na początku bieżącego tyg. zrobiłam test z moczu i pojawiły się dwie kreski. Dosyć mocne. 9.11 pierwsza beta z krwi 297, 11.11 druga beta z krwi 691. Co o tym myślicie? Przyrost ok 132%.

• HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost według norm :)

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wyżej przyrost jest w normie. Sprawdzasz razem z betą progesteron?

Możesz myślę umawiać się na najbliższy tydzień na usg:)

#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem (+9cs bezowulacyjnych)

💔cb 01/26
    ⏸️ 30/01/26 1cs

#2 ptp 12/10/2026

preg.png
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprawdzałam progesteronu. Nawet o tym nie pomyślalam. Myślisz, że coś już będzie widać na usg?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ