X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przyrost hcg
Odpowiedz

Przyrost hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na start kilka informacji:
    - trudno określić długość cyklu, bo do sierpnia brałam tabletki antykoncepcyjne. Po 30 dniach po krwawieniu z odstawienia pojawił się normalny okres 4.09.
    Rozpoczęliśmy starania.
    10.10 start krwawienia (ciąża biochemiczna potwierdzona przez gin), hcg z krwi 7.

Na początku bieżącego tyg. zrobiłam test z moczu i pojawiły się dwie kreski. Dosyć mocne. 9.11 pierwsza beta z krwi 297, 11.11 druga beta z krwi 691. Co o tym myślicie? Przyrost ok 132%.

• HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost według norm :)

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wyżej przyrost jest w normie. Sprawdzasz razem z betą progesteron?

Możesz myślę umawiać się na najbliższy tydzień na usg:)

Baby #1 Wrzesień 2024
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprawdzałam progesteronu. Nawet o tym nie pomyślalam. Myślisz, że coś już będzie widać na usg?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ