X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przyrost hcg
Odpowiedz

Przyrost hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na start kilka informacji:
    - trudno określić długość cyklu, bo do sierpnia brałam tabletki antykoncepcyjne. Po 30 dniach po krwawieniu z odstawienia pojawił się normalny okres 4.09.
    Rozpoczęliśmy starania.
    10.10 start krwawienia (ciąża biochemiczna potwierdzona przez gin), hcg z krwi 7.

Na początku bieżącego tyg. zrobiłam test z moczu i pojawiły się dwie kreski. Dosyć mocne. 9.11 pierwsza beta z krwi 297, 11.11 druga beta z krwi 691. Co o tym myślicie? Przyrost ok 132%.

• HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost według norm :)

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wyżej przyrost jest w normie. Sprawdzasz razem z betą progesteron?

Możesz myślę umawiać się na najbliższy tydzień na usg:)

Baby #1 Wrzesień 2024
  • antosia25 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2023, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprawdzałam progesteronu. Nawet o tym nie pomyślalam. Myślisz, że coś już będzie widać na usg?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ