Przyszłe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Gosposia
Wynik posiewu powinnam mieć w czwartek.
Prima, to jets rewelacyjna wiadomość tyle nas trzymało za Ciebie kciuki, że teraz będą bliźniaki ❤️❤️❤️PrimaSort, Gosposia lubią tę wiadomość
"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza776 wrote:Nic się już nie martw. Kiedy masz kolejna w wizytę?
Niestety po tylu stratach strach będzie zawsze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort, a nie mówiłam!!! Wszystkie ci pozytywnie gdakałyśmy i pozytywnych myśli się trzymaj! Przy takim wzroście to bliźniaki bardzo możliwe, a na usg powinno już być widać kropeczki ale cudnie, cieszę się do nieba Prima!!!
PrimaSort lubi tę wiadomość
Gosposia -
nick nieaktualnyGosposia wrote:PrimaSort, a nie mówiłam!!! Wszystkie ci pozytywnie gdakałyśmy i pozytywnych myśli się trzymaj! Przy takim wzroście to bliźniaki bardzo możliwe, a na usg powinno już być widać kropeczki ale cudnie, cieszę się do nieba Prima!!!
-
Kaska, a może bolesna owu ma związek u ciebie z nawrotem endometriozy? Hm, ciekawi mnie bardzo co powie lekarz. Ja się staram na razie nie spinać z tym wszystkim, poczekam spokojnie, zobaczę jaki będzie pierwszy "normalny" cykl, czyli 4. Co nie zmienia faktu, że chętnie się dowiem jaki jest powód u ciebieGosposia