Hej mój cykl jest w tym miesiącu strasznie pogmatwany, trochę z mojej winy bo brałam anty tabletki tylko 7 dni ponieważ bóle brzucha były okrutne, brałam z powodu wcześniejszych ( wyleczonych ) torbieli ale nie dam się więcej namówić . Ale do sedna jak liczy się cykl to po pierwsze ogólnie miesiaczke miałam 23 września i od wtedy zaczęłam brać tabletki brałam je do 30 września . 2 października dostałam krwawienie z odstawienia, trwało 2 dni. Cykl się zaczął od krwawienia z odstawienia ?
Od paru dni zauważyłam że moje piersi są inne widzę to ponieważ mam już dwójkę synów, obwódka zrobiła się większa i są bardziej napuchnięte, ale mnie nie bolą. Zastanawiam się czy owulacja wogole wystąpiła w tym cyklu bo w 20 dniu cyklu czyli 5 dni temu robiłam progesteron był 0,4 ale miesiączki czy krwawienia przez te 5 dni nie dostałam. Nie czuję nawet żeby miesiączka miała być blisko. Oczywiście robiłam test- negatyw jest jeszcze coś myśleć z tymi testami czy czekać na ten okres ? Nie wiem co myśleć 🙈