X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Robić betę czy czekać na @
Odpowiedz

Robić betę czy czekać na @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madleni Znajoma

Wysłany: 6 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wykres, który w początkowej fazie dawał nadzieję, na szczęśliwe zakończenie. Jednak potem nastąpił spadek temperatury, standardowo jak przed @ Tylko, że po tym spadku temperatura poszybowała w górę ... a test wyszedł negatywny. I teraz już sama nie wiem czekać na @ czy robić betę.

0a972e62f453a85a39af7854e79465e1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 07:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli zrobiłaś jednak tą bete?? no wykresik ładnie wygląda :) oby był ciążowy :)

• madleni Znajoma

Wysłany: 6 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie beta, to musiałabym kupić test ciążowy. A jakość badania testem mierna i dająca zawsze złudzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:00

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madleni kiedy wyniki bety?

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • Ewosińska Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, dziś mam dostać miesiączkę-zrobiłam test ciążowy raniutko-negatywny jak nic,ale tempka cały czas się utrzymuje.Pierwszy raz (a z ovu obserwuję trzeci cykl)-nie wiem co robić tj.czekać na @,lecieć na betę?
    Ponoć stany zapalne też zawyżają tempkę-coś mnie ostatnio swędziało( po nowym proszku do prania) i użyłam clotrimazolu.
    swędzą mnie sutki i cycunie mam ciężki-mam 38 lat i jeśli piersi bolały mnie przed @ to max 5razy w ciągu lat odkąd miesiączkuję.
    Nie chcę się nakręcać,ale liczę na cichutkie szczęście

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:04

" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu"
  • Ewosińska Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doopa-już mam lekkie plamienie :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:44

" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ