Rozciągliwy śluz po owulacji
-
nick nieaktualnyHej, mam pytanie. Patrząc na wykres i temperaturę, zakładam, że owulacja już była. Tym bardziej, że od wczorajszego wieczora bolą mnie sutki. Jednak dzisiaj rano znalazłam śluz płodny na papierze. Trochę mnie to zdziwiło, chociaż może miałam jakiś erotyczny sen w nocy? A może tak się czasem zdarza? Albo czy jest możliwe, aby owulacja była już po skoku temperatury?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkok temperatury moze nastapic na dwa dni przed owulacja lub do trzech dni po niej. Wiec owulacja moze dopiero byc a moze juz byla bez monitoringu nie jest to do okreslenia. Do tego sluz plodny moze sie zakonczyc dzien przednowulacja w dniu owulacji lub dzien po niej. To roznie z tym bywa.
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Skok temperatury moze nastapic na dwa dni przed owulacja lub do trzech dni po niej. Wiec owulacja moze dopiero byc a moze juz byla bez monitoringu nie jest to do okreslenia. Do tego sluz plodny moze sie zakonczyc dzien przednowulacja w dniu owulacji lub dzien po niej. To roznie z tym bywa.
No cóż. Na monitoring nie mam co liczyć, wiec zostaje nadzieja, że wystarczy i udało nam sie trafić w termin jednak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Widzę ze jestes Aniołkowa Mama, robiłaś jakieś badania w zwiazku z ta sytuacja? Zycze Ci z całego serca zebys sie za niedlugo doczekala maluszka
Nie robiłam nic jeszcze. Miałam się wybrać, ale jakoś do tej pory brakowało mi czasu i trochę liczyłam, że szybciej uda się zajść ponownie i szczęśliwie. Mam jednak nadzieję, że nie będę musiała robić badań, bo w końcu zajdę i szczęśliwie donoszę -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja sie kochalam dokladnie w dzien owulacji. Doslownie kilka chwil przed nia. I nie wyszlo kolezanka 4 dni przed owulacja i jest w ciazy wiec to nie ma znaczenia kiedy ;p
No to mam nadzieje, że 2 dni przed i dzień po też będzie dobrze A koleżanka ma chłopca czy dziewczynkę? Bo ja to bym jednak chłopca chciała -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie 7/8 dpo i śluz rozciągliwy, mętny, może lekko żółtawy jakby się bardzo przyjrzeć.
Co by to mogło oznaczać? -
Frufru wrote:Dziewczyny, u mnie 7/8 dpo i śluz rozciągliwy, mętny, może lekko żółtawy jakby się bardzo przyjrzeć.
Co by to mogło oznaczać?Frufru lubi tę wiadomość
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
kasiasiasia28 wrote:Na dwoje babka wróżyła, bo u niektórych dziewczyn to był objaw wczesnej ciąży, a u niektórych okresu. Ja mam tak, że w niektórych cyklach mam kremowy po owulacji a w niektórych właśnie rozciagliwy, lekko zoltawy.
-
dziewczyny u mnie 7dni po owulacji a ja za przeproszeniem w kajtkach mam ciągle mokro ale to nie jest gęsty biały śluz raczej przezroczysty wodnisty. Miałam pewien czas bolące sutki teraz tego już nie ma. Za to mam bolące podbrzusze raz mocniej raz słabiej.Sama nie wiem wydaje mi się że nic z tego?
-