X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie różne wyinki testów
Odpowiedz

różne wyinki testów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agaguga Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Piszę do was z takim zapytaniem, może komuś też się tak zdarzyło. Zrobiłam wczoraj test strumieniowy pink (czułość 25), i ku mojej radości pokazał mi drugą bardzo bladą kreseczkę :-) wielka radość, poleciałam do apteki i kupiłam jeszcze trzy, dwa z nich miały czułość 20. Problem w tym, że wszystkie pozostałe pokazują tylko jedną kreskę a ten pierwszy dwie. Co mam myśleć? na cztery zrobione testy pierwszy pokazał ciążę a pozostałe nie.... wizyta u lekarza dopiero w czwartek....

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaguga Twój wykres niestety chyba wszystko wyjaśnia

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • agaguga Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się zdaje, że miniatura pod moim postem to wykres z innego miesiąca, może teraz będzie ok...

poniżej link do bieżącego wykresu
    cad72ecc30ef6ce22a91c305f92c93b8.png

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak na moje oko a znawcą nie jestem to chyba za niskie masz temperatury przy ciąży chyba powinny byc powyżej 37
    ale jak mówię ja sie dopiero uczę w tym temacie
    najlepiej zrób bhcg

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze zrob bete jutro rano wyjasni wszystko :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma reguły, że temperatura musi być powyżej 37, powinna się jedynie utrzymywać na podwyższonym poziomie, ale nie musi przekraczać 37. Jeżeli chodzi o pink test, to strumieniowego nie używałam, ale na płytkowym często da się dopatrzeć drugiej "bladziutkiej kreski", ale jest to tylko pozostałość po odczynniku, niektóre testy tak mają, nie wszystkie i nie zawsze, ja raz na pinku tak miałam, to taka poświata bez różowego zabarwienia, ale może zmylić.

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Wiesz jak na moje oko a znawcą nie jestem to chyba za niskie masz temperatury przy ciąży chyba powinny byc powyżej 37
    ale jak mówię ja sie dopiero uczę w tym temacie
    najlepiej zrób bhcg

wcale nie muszą być powyżej 37*C
    tutaj chodzi o to ze temperatury powinny byc wyzsze niz w 1 fazie

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• AgulalkA Nowa

Wysłany: 7 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    u mnie teperatura utrzymuje sie od zeszłej owulacji.Robiłam już 5 testów ciążowych.Z czego 3 pozytywne.Na dwóch cienkie rózowe linie na trzecim zamazana druga linia koloru hmm jasno różowego.Z dodatkowych objawów ciagle czuje ciepłe policzki jak równiez dziwne uczucie ciepła w sutkach.Do tego dochodzi ból prawego jajnika.Momenatmi dość dokuczliwy.

2b8c4532c07a948291d8d1906038e6bd.png

cc5e72ea58ea12181cf659fd05e885e7.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:04

... do przodu ide nie patrząc w tył ...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ