różne wyinki testów
-
Witam. Piszę do was z takim zapytaniem, może komuś też się tak zdarzyło. Zrobiłam wczoraj test strumieniowy pink (czułość 25), i ku mojej radości pokazał mi drugą bardzo bladą kreseczkę wielka radość, poleciałam do apteki i kupiłam jeszcze trzy, dwa z nich miały czułość 20. Problem w tym, że wszystkie pozostałe pokazują tylko jedną kreskę a ten pierwszy dwie. Co mam myśleć? na cztery zrobione testy pierwszy pokazał ciążę a pozostałe nie.... wizyta u lekarza dopiero w czwartek....
-
Nie ma reguły, że temperatura musi być powyżej 37, powinna się jedynie utrzymywać na podwyższonym poziomie, ale nie musi przekraczać 37. Jeżeli chodzi o pink test, to strumieniowego nie używałam, ale na płytkowym często da się dopatrzeć drugiej "bladziutkiej kreski", ale jest to tylko pozostałość po odczynniku, niektóre testy tak mają, nie wszystkie i nie zawsze, ja raz na pinku tak miałam, to taka poświata bez różowego zabarwienia, ale może zmylić.
-
gosia86 wrote:Wiesz jak na moje oko a znawcą nie jestem to chyba za niskie masz temperatury przy ciąży chyba powinny byc powyżej 37
ale jak mówię ja sie dopiero uczę w tym temacie
najlepiej zrób bhcg
wcale nie muszą być powyżej 37*C
tutaj chodzi o to ze temperatury powinny byc wyzsze niz w 1 fazieSYNEK!
-
Witam
u mnie teperatura utrzymuje sie od zeszłej owulacji.Robiłam już 5 testów ciążowych.Z czego 3 pozytywne.Na dwóch cienkie rózowe linie na trzecim zamazana druga linia koloru hmm jasno różowego.Z dodatkowych objawów ciagle czuje ciepłe policzki jak równiez dziwne uczucie ciepła w sutkach.Do tego dochodzi ból prawego jajnika.Momenatmi dość dokuczliwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:04
... do przodu ide nie patrząc w tył ... -