X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rwący ból nóg
Odpowiedz

Rwący ból nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula949 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , często mam rwący ból nóg z tym że bolą mnie od ud po łydki. U mnie to zwiastun zbliżającej się miesiączki

23/02 11 dpo ⏸️ 🩵
    23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
    30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm
    21/07/25- ok.770 gram miłości (+/-96g) 🩵 (24+5)
    18/08/25 1300 gram miłości (+/-195g)🩵 (28+5)
    01/09/25 1499 gram miłości 🩵 (30+5)
    08/09/25 1914 gram miłości (+-268g)🩵 (31+5)
    29/09/25 2500 gram miłości (+-337g) 🩵 (34+5) szyjka niecały centymetr❗️

preg.png
  • Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️
    Ja mam ból nóg przy każdym okresie 😅

• Niklasiczkow Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko mam tak od 2 msc i nigdy sie z tym nie spotkalam ale ptrze ze nie ejstem jedyna o.o

• darusioowa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rwacy bol ud 🤷 i to od kilku miesiecy, kiedys niczego takiego nie obserwowalam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ