Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rwący ból nóg
Odpowiedz

Rwący ból nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula949 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , często mam rwący ból nóg z tym że bolą mnie od ud po łydki. U mnie to zwiastun zbliżającej się miesiączki

age.png
  • Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️
    Ja mam ból nóg przy każdym okresie 😅

• Niklasiczkow Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko mam tak od 2 msc i nigdy sie z tym nie spotkalam ale ptrze ze nie ejstem jedyna o.o

• darusioowa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rwacy bol ud 🤷 i to od kilku miesiecy, kiedys niczego takiego nie obserwowalam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ