X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rwący ból nóg
Odpowiedz

Rwący ból nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula949 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , często mam rwący ból nóg z tym że bolą mnie od ud po łydki. U mnie to zwiastun zbliżającej się miesiączki

23/02 11 dpo ⏸️ 🩵
    23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
    30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm
    21/07/25- ok.770 gram miłości (+/-96g) 🩵 (24+5)
    18/08/25 1300 gram miłości (+/-195g)🩵 (28+5)
    01/09/25 1499 gram miłości 🩵 (30+5)
    08/09/25 1914 gram miłości (+-268g)🩵 (31+5)
    29/09/25 2500 gram miłości (+-337g) 🩵 (34+5) szyjka niecały centymetr❗️
    13/10/25 2900 gram miłości (+-400g) 🩵 (36+5)

preg.png
  • Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️
    Ja mam ból nóg przy każdym okresie 😅

• Niklasiczkow Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko mam tak od 2 msc i nigdy sie z tym nie spotkalam ale ptrze ze nie ejstem jedyna o.o

• darusioowa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rwacy bol ud 🤷 i to od kilku miesiecy, kiedys niczego takiego nie obserwowalam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ