Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rwący ból nóg
Odpowiedz

Rwący ból nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula949 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , często mam rwący ból nóg z tym że bolą mnie od ud po łydki. U mnie to zwiastun zbliżającej się miesiączki

age.png
  • Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Cześć dziewczyny ! Czy któraś z Was miała kiedyś przed spodziewanym okresem taki rwący ból nóg, a szczególnie łydek i kolan ? Aż musiałam wziąć tabletkę bo tak mnie skręcało i niedobrze z bólu było 🙁 dodam że @ powinnam dostać 4 lipca, ale jestem miesiąc po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, więc wiadomo to może być różnie 🤷🏼‍♀️
    Ja mam ból nóg przy każdym okresie 😅

• Niklasiczkow Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko mam tak od 2 msc i nigdy sie z tym nie spotkalam ale ptrze ze nie ejstem jedyna o.o

• darusioowa Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rwacy bol ud 🤷 i to od kilku miesiecy, kiedys niczego takiego nie obserwowalam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ