X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Sierpień - wakacyjny magiczny cud
Odpowiedz

Sierpień - wakacyjny magiczny cud

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia dokladnie ! :* nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa ze wkoncu zajelam sie soba i nie bede ciagle cierpiec z powodu bolu zeba i takimi chorubskami ropnymi zatok! Bo to zapewne wina zebow ...
    Anais kochana teraz juz i tak trzeba sie cieszyc i trzymam kciuki zeby plyn sie wchlonal a dzidzia okazala sie w macicy az do produ :*
    Chodzilo mi o to ze nigdy nic na sto procent! - moja mama rowniez zaszla z bratem biorac anty... O tej spirali tez juz slyszalan nid raz ze ciaze sie zdazaja...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanko kochana zatestuj!

Ochmanka lubi tę wiadomość

• 5ylwian Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55 wrote:
    Na zywo naprawde wyglada to obiecujaco, tylko ten bol jak przy @... :(
    690209e0b871.jpg

Mildred, a dzis tylko raz testowalas? ktory to dzien po owu? Przytulam Cie mocno :*
    Sasanko kochana widze :) tak mocno trzymam kciuki,zeby w koncu Ci sie udalo,ze nie masz pojecia :)

Sasanka55 lubi tę wiadomość

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Was <3 az sie poplakalam, a makijaz juz mialam cacy na wyjscie ze znajomymi :) Kochane jesteescie <3 <3 <3 Martwi mnie bardzo bol menstruacyjny i uczucie mokrosci w majtach, wiec ciagle sprawdzam, czy nie ma krwi. Plus taki, ze bralam 3 tabletki dupka od owu. Jutro po badaniu bety i proga wlacze tez luteine. Dziekuje Wam wszystkim :*

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko- bol na @ jest normalny. Ilosc zwiekszonego sluzu tez. Z resztą na pewno to wiesz. W pozniejszych etapach ciązy też towarzyszy. Idz prosze dziś na tą bete. Jak dasz radę. Nie moge sie az docsekac

• Mildred Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka ciesz się. Kreskę widać będzie dobrze. To że mnie się nie udaje, nie znaczy że mamy się tu nie cieszyć z Twojego sukcesu.
    Ja już umówiła się do medart w Poznaniu do kliniki. I męża na badanie nasienia w środę już ma być na badaniu. A właśnie czy nie lepiej od razu znowu to dokładne badanie dna plemników ?

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Sasanko- bol na @ jest normalny. Ilosc zwiekszonego sluzu tez. Z resztą na pewno to wiesz. W pozniejszych etapach ciązy też towarzyszy. Idz prosze dziś na tą bete. Jak dasz radę. Nie moge sie az docsekac

Dziekuje <3 w zasadzie to w pierwszej ciazy z podpaska i w spodenkach po plazy biegalam, bo ciagle mi sie wydawalo, ze @ nadchodzi :) Dzis nie dam rady na bete, tylko Warszawa wchodzilaby w gre, a w piatkowe korki wole sie nie pakowac. Jutro wszystko porobie :) <3

Szczesliwa_mamusia, Magduullina lubią tę wiadomość

• Mildred Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa wrote:
    Mildred ja mam tak samo ale i na nas przyjdzie czas. Mimo trudnosci trzeba miec nadzieje...

Dwa poronienia jeden biochem i Kupa żalu do świata... Oszaleje kiedyś. Będę bezdzietna ale z dużą ilością psów i kotów jak Violetta Villas też mam kręcone włosy tylko brązowe, śpiewać nie umiem, niedługo się roztyje.. hehe sama z siebie się już śmieje.

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Sasanka ciesz się. Kreskę widać będzie dobrze. To że mnie się nie udaje, nie znaczy że mamy się tu nie cieszyć z Twojego sukcesu.
    Ja już umówiła się do medart w Poznaniu do kliniki. I męża na badanie nasienia w środę już ma być na badaniu. A właśnie czy nie lepiej od razu znowu to dokładne badanie dna plemników ?

<3 uda sie i mi i Tobie :* W klinice na pewno znajda przyczyne i bedziesz rodzic w czerwcu, jeszcze przed upalami :*

• Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 22:01

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko ból jak na okres to zdarza mi się i teraz a popatrz jak daleko już doszłam, śluz to myślę że z każdym tc jest jeszcze więcej go

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 07:42

• szona Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasaaaaanko 😍 No jak Ty walniesz bombę, to mucha nie siada. Piszę jak szalona, bo mam 2% baterii!!!! A muszę zdążyć Ci napisać JAK STRASZLIWIE SIĘ CIESZĘ!!!

Naucz mnie tak zachodzić, pliska 😅 Ile dni przed owu, jak często, gdzie te nogi podnosić, teach me master!

Czekam na jutrzejszy test z wypiekami na twarzy 🥰

syllwia91, Madziandzia, MonikA_89!, aeiouy, Kittinka83, Ania_85_ lubią tę wiadomość

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

30.06.2025 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • ef36 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasaneczko, nawet nie wiesz jak mocno zaciskam kciuki! ✊✊✊✊✊Tym razem się uda! ♥️

u mnie ok, niedawno miałam zabieg , teraz walczę z anemią, a niedługo jadę na wakacje na końcu świata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 17:46

Sasanka55, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość

1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1
    12.2020 IVF ostatnie podejście
  • Beti82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko ja rowniez mocno kciuki trzymam ✊✊✊ Czy oprocz proga cos w tym cyklu zmienilas ?

w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred, bedziesz miala 3 psy i 3 koty, dla kazdego Twojego dziecka po 1 :* Ja nie mam zwierzakow, jedynie u rodzicow i juz sie roztylam :)

Niecierpliwa <3 dziekuje :)

Syllwia, dziekuje za pocieszenie :*

Malinka, dziekuje :)

Szoneczko, sposob na cudna ciaze- zbadac we wrzesniu ureafrance, rzucic sie na eMka, kochac sie do szalenstwa i zobaczyc II kreski :* No przeciez, Kociaku, rano Ci przepowiedzialam przyszlosc :* Dziekuje za Twoje kciuki :*

Ef, kochana :* dziekuje :* Mam nadzieje, ze anemie szybko zwalczysz. Gdyby sie tylko dalo, oddalabym Ci czesc swojej dobrej morfologii :* Dokad jedziesz? Wierze, ze wyjazd pomoze Ci sie zrelaksowac. Zaslugujesz na odpoczynek jak malo kto.

Beti, dziekuje :* Nic nie zmienialam :)

Zrobilam kolejnego Norda, zeby sie popisac przed eMkiem, jakie cudne cienie mi wychodza i dupa. Biel, ze az strach, nic, nawet poczasiaka. Cos czuje, ze narobilam szumu, a nic z tego... Skad ten poprzedni test taki wyrazny? Nordy nigdy mnie nie zawiodly... Dobra, sie okaze jutro, teraz to pol na pol, choc wczesniej bylam ciazy pewna

szona lubi tę wiadomość

• Misiaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred mozemy sie licytowac. Dwie ciaze z czego dwojka dzieci pochowanych + 1 biochem..koyow nie lubie, na psa M sie zgodzic nie chce wiec nie ma wyjscia..no musi byc maluszek! ;)

Pauliśka lubi tę wiadomość

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Jaka dobra klinika niepłodności w Poznaniu
    O bocianie same złe opinie, co polecacie ?
    Ja jestem w Invimedzie i jestem zadowolona. Co prawda miałam przez chwilę myśl, żeby zmienić klinikę, ale raczej pod kątem nowego lekarza i świeżego spojrzenia. Ostatecznie podchodzimy do 3 IVF, w tej samej klinice, bo:
    a) liczymy na dofinansowanie z urzędu miasta
    b) znalazłam tam fajną immunolog, która mam nadzieję postawi trafną diagnozę
    c) dr już wie co i jak na mnie działa. Nie naciąga też na dodatkowe badania, które nic nie wniosą
    d) mam blisko, więc łatwiej dojechać po pracy i nie muszę się ciągle zwalniać :P
    e) przesympatyczny personel, zarówno położne, koordynatorki jak i recepcjonistki

No i w rankingu udanych procedur Invimed stoi najwyżej w Poznaniu

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Pauliśka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko weź Ty już nie sikaj tyle! Wystarczy, że mocz jest mniej skoncentrowany i już nie pokaże tak ładnie kreski, wszystkie wierzymy w ten pozytywny! Będzie dobrze, jutro beta 😘
    A ja już dostałam plamienia także był to u mnie cudowny evap facelle...

Magduullina, szona lubią tę wiadomość

8p3os65gp79cy9ly.png
  • Pauliśka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6f0895e1a657.jpg
    Spójrzcie, której ze staraczek taki evap by nadziei nie narobił? To straszne jest, że testy pokazują coś czego nie powinny... :/ chyba łatwiej by mi było zobaczyć biel po prostu...

8p3os65gp79cy9ly.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ