Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalgonia dokladnie ! :* nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa ze wkoncu zajelam sie soba i nie bede ciagle cierpiec z powodu bolu zeba i takimi chorubskami ropnymi zatok! Bo to zapewne wina zebow ...
Anais kochana teraz juz i tak trzeba sie cieszyc i trzymam kciuki zeby plyn sie wchlonal a dzidzia okazala sie w macicy az do produ :*
Chodzilo mi o to ze nigdy nic na sto procent! - moja mama rowniez zaszla z bratem biorac anty... O tej spirali tez juz slyszalan nid raz ze ciaze sie zdazaja... -
nick nieaktualny
-
Sasanko kochana widze tak mocno trzymam kciuki,zeby w koncu Ci sie udalo,ze nie masz pojecia
Sasanka55 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyKocham Was az sie poplakalam, a makijaz juz mialam cacy na wyjscie ze znajomymi Kochane jesteescie Martwi mnie bardzo bol menstruacyjny i uczucie mokrosci w majtach, wiec ciagle sprawdzam, czy nie ma krwi. Plus taki, ze bralam 3 tabletki dupka od owu. Jutro po badaniu bety i proga wlacze tez luteine. Dziekuje Wam wszystkim :*
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka ciesz się. Kreskę widać będzie dobrze. To że mnie się nie udaje, nie znaczy że mamy się tu nie cieszyć z Twojego sukcesu.
Ja już umówiła się do medart w Poznaniu do kliniki. I męża na badanie nasienia w środę już ma być na badaniu. A właśnie czy nie lepiej od razu znowu to dokładne badanie dna plemników ?Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Sasanko- bol na @ jest normalny. Ilosc zwiekszonego sluzu tez. Z resztą na pewno to wiesz. W pozniejszych etapach ciązy też towarzyszy. Idz prosze dziś na tą bete. Jak dasz radę. Nie moge sie az docsekac
Dziekuje w zasadzie to w pierwszej ciazy z podpaska i w spodenkach po plazy biegalam, bo ciagle mi sie wydawalo, ze @ nadchodzi Dzis nie dam rady na bete, tylko Warszawa wchodzilaby w gre, a w piatkowe korki wole sie nie pakowac. Jutro wszystko porobieSzczesliwa_mamusia, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Misiaa wrote:Mildred ja mam tak samo ale i na nas przyjdzie czas. Mimo trudnosci trzeba miec nadzieje...
Dwa poronienia jeden biochem i Kupa żalu do świata... Oszaleje kiedyś. Będę bezdzietna ale z dużą ilością psów i kotów jak Violetta Villas też mam kręcone włosy tylko brązowe, śpiewać nie umiem, niedługo się roztyje.. hehe sama z siebie się już śmieje. -
nick nieaktualnyMildred wrote:Sasanka ciesz się. Kreskę widać będzie dobrze. To że mnie się nie udaje, nie znaczy że mamy się tu nie cieszyć z Twojego sukcesu.
Ja już umówiła się do medart w Poznaniu do kliniki. I męża na badanie nasienia w środę już ma być na badaniu. A właśnie czy nie lepiej od razu znowu to dokładne badanie dna plemników ?
uda sie i mi i Tobie :* W klinice na pewno znajda przyczyne i bedziesz rodzic w czerwcu, jeszcze przed upalami :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasaaaaanko 😍 No jak Ty walniesz bombę, to mucha nie siada. Piszę jak szalona, bo mam 2% baterii!!!! A muszę zdążyć Ci napisać JAK STRASZLIWIE SIĘ CIESZĘ!!!
Naucz mnie tak zachodzić, pliska 😅 Ile dni przed owu, jak często, gdzie te nogi podnosić, teach me master!
Czekam na jutrzejszy test z wypiekami na twarzy 🥰syllwia91, Madziandzia, MonikA_89!, aeiouy, Kittinka83, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Sasaneczko, nawet nie wiesz jak mocno zaciskam kciuki! ✊✊✊✊✊Tym razem się uda! ♥️
u mnie ok, niedawno miałam zabieg , teraz walczę z anemią, a niedługo jadę na wakacje na końcu świata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 17:46
Sasanka55, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Sasanko ja rowniez mocno kciuki trzymam ✊✊✊ Czy oprocz proga cos w tym cyklu zmienilas ?
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred, bedziesz miala 3 psy i 3 koty, dla kazdego Twojego dziecka po 1 :* Ja nie mam zwierzakow, jedynie u rodzicow i juz sie roztylam
Niecierpliwa dziekuje
Syllwia, dziekuje za pocieszenie :*
Malinka, dziekuje
Szoneczko, sposob na cudna ciaze- zbadac we wrzesniu ureafrance, rzucic sie na eMka, kochac sie do szalenstwa i zobaczyc II kreski :* No przeciez, Kociaku, rano Ci przepowiedzialam przyszlosc :* Dziekuje za Twoje kciuki :*
Ef, kochana :* dziekuje :* Mam nadzieje, ze anemie szybko zwalczysz. Gdyby sie tylko dalo, oddalabym Ci czesc swojej dobrej morfologii :* Dokad jedziesz? Wierze, ze wyjazd pomoze Ci sie zrelaksowac. Zaslugujesz na odpoczynek jak malo kto.
Beti, dziekuje :* Nic nie zmienialam
Zrobilam kolejnego Norda, zeby sie popisac przed eMkiem, jakie cudne cienie mi wychodza i dupa. Biel, ze az strach, nic, nawet poczasiaka. Cos czuje, ze narobilam szumu, a nic z tego... Skad ten poprzedni test taki wyrazny? Nordy nigdy mnie nie zawiodly... Dobra, sie okaze jutro, teraz to pol na pol, choc wczesniej bylam ciazy pewnaszona lubi tę wiadomość
-
Mildred mozemy sie licytowac. Dwie ciaze z czego dwojka dzieci pochowanych + 1 biochem..koyow nie lubie, na psa M sie zgodzic nie chce wiec nie ma wyjscia..no musi byc maluszek!
Pauliśka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Mildred wrote:Jaka dobra klinika niepłodności w Poznaniu
O bocianie same złe opinie, co polecacie ?
a) liczymy na dofinansowanie z urzędu miasta
b) znalazłam tam fajną immunolog, która mam nadzieję postawi trafną diagnozę
c) dr już wie co i jak na mnie działa. Nie naciąga też na dodatkowe badania, które nic nie wniosą
d) mam blisko, więc łatwiej dojechać po pracy i nie muszę się ciągle zwalniać
e) przesympatyczny personel, zarówno położne, koordynatorki jak i recepcjonistki
No i w rankingu udanych procedur Invimed stoi najwyżej w Poznaniu
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanko weź Ty już nie sikaj tyle! Wystarczy, że mocz jest mniej skoncentrowany i już nie pokaże tak ładnie kreski, wszystkie wierzymy w ten pozytywny! Będzie dobrze, jutro beta 😘
A ja już dostałam plamienia także był to u mnie cudowny evap facelle...Magduullina, szona lubią tę wiadomość