Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Nerwowy poniedziałek myśle o Was dziewczyny! Bardzo kibicuję każdej ✊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama Stasia kciuki za ktg u mnie w szpitalu wyszło dobrze, więc kolejne w środę u lekarza mojego. Nie wiem o co chodzi.
Co do pjp to chyba trochę wcześnie, by definitywnie przekteslic ciąże, powinni jeszcze obserwować.
Sylwian tak mi przykro
Niecierpliwa trzymam kciuki za betę mimo wszystko!
Sylwia kciuki za wizytę, będzie dobrze!
Nikodemko byle do jutra wiem, że plamienia martwia, ale brązowe są całkiem częste
Ja w 2 tyg po terminie kan czerwone żywe, żadnego krwiaka, ani nadzerki, po prostu. I córka ma 2,5 rokuNiercierpliwa v2.0, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
Jeju jaki smutny poranek ☹
Inga bardzo Ci współczuję i życzę duużo siły! Trzymaj się😙
Niecierpliwa ✊✊✊✊ niech beta będzie ładniutka🙏
Nikodemko oby te nerwy jak najszybciej się skończyły! Wiem że Nowa ma rację i to tylko wredne straszaki🤗
5ylwian cały czas o Tobie myślę... gdzieś jest przyczynai trzeba ją znaleźć tylko potrzebujesz specjalistycznej pomocy i więcej wsparcia od męża! Mocno przytulam❤
Mamusie Kochane kciuki za ktg, wizyty i samopoczucie przedporodowe! Wiem że ten cudowny stan to zaraz obok szczęścia ciągły stres i nerwy ale wiem że będzie dobrze ❤ czekamy na relacje!
U mnie szyjka wysoko i śluz się trochę pokazał wczoraj. Dopiero jak się na nią zawziełam to ogarnęłam jaka ogromna różnica jest w jej położeniu i twardości! Jeszcze nie wiem jak ogarnąć kiedy jest otwarta bo mi się wydaje że jest cały czas😂 ale dam radę😎Niercierpliwa v2.0, Arashe, Madziandzia, 5ylwian, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Mama Stasia kciuki za ktg u mnie w szpitalu wyszło dobrze, więc kolejne w środę u lekarza mojego. Nie wiem o co chodzi.
Co do pjp to chyba trochę wcześnie, by definitywnie przekteslic ciąże, powinni jeszcze obserwować.
Sylwian tak mi przykro
Niecierpliwa trzymam kciuki za betę mimo wszystko!
Sylwia kciuki za wizytę, będzie dobrze!
Nikodemko byle do jutra wiem, że plamienia martwia, ale brązowe są całkiem częste
Ja w 2 tyg po terminie kan czerwone żywe, żadnego krwiaka, ani nadzerki, po prostu. I córka ma 2,5 roku
Niestety pęcherzyk zaczął się już zapadać ;( oczywiście kazał oznaczyć betę w odstępne 48h i potem jeszcze kolejne usg ale nie ma co robić nadziei u mnie owulacja nie mogła się przesunąć bo chodziłam na monitoring, wiec wiem dokładnie że była 3 lipca 😥
-
nick nieaktualnyInga przykro mi 😞tule Cie
Nikodemko z tego co widzialam juz mialas plamienia i bylo ok wiec sie nie stresuj, na pewno jest ok😊
MamaStasia kciuuuki za ktg 😊
Sylwia wiem ze na wizycie bedzie wszystko dobrze.
Szkoda ze nikt mi nie odpisal ale chcialam powiedziec ze ciagle nie mam okresu, szyjka wysoko i zamknieta a dzis rano okropnie bolal mnie brzuch a krwi nie ma. Nie wiem co myslec
-
Iwona28 - ile jestes dpo? Moze zatestuj?
Ja jestem dzis totalnie rozsypana... Wiem, ze moze byc dobrze i te plamienia to nic takiego, ale prawda jest taka, ze rownie dobrze moga oznaczac tez cos zlego.
Najzwyczajniej w swiecie sie boje. -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Iwona28 - ile jestes dpo? Moze zatestuj?
Ja jestem dzis totalnie rozsypana... Wiem, ze moze byc dobrze i te plamienia to nic takiego, ale prawda jest taka, ze rownie dobrze moga oznaczac tez cos zlego.
Najzwyczajniej w swiecie sie boje.
Ja o ile byla owulacja to dzis jest albo 14 albo 15 albo 16dpo -
nick nieaktualny
-
Iwona zrób test! Biorąc pod uwagę jak różnie rośnie progesteron to możesz być i 11-12dpo ale i 7-8. Moim zdaniem 15dpo to Ty na bank nie jesteś.Ewentualnie skocz teraz na proga. Miałaś w tym cyklu jakieś objawy owulki a jeżeli tak to kiedy to było?
Ja nie wiem jak to jest być w ciąży ale moje ostatnie dwa cykle to 50 i 40 dni. W pierwszym byłam przekonana że w 26dc idę zbadać proga 7dpo a wynik był <0,5... owu była wkoncu w 36dc i też nie miałabym pojęcia że to wtedy gdybym dzień później nie poszła wkurzona co się dzieje do gina. A tam ciałko żółte...
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym test i jeżeli biało to poszła na progesteron.
Dlaczego pobolewa Cię brzuch to niestety nie mam pojęcia. Działaj Kobieto a my zaciskamy kciuki!😃✊
Edit: durna pała przeczytałam że proga badalas 27.07 a nie 23... co nie zmienia faktu że test wskazany😉 bo w takim razie możesz być i 16dpo ale jest prawdopodobieństwo że i 12dpo. Dajesz Kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 12:04
Iwona28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Iwona zrób test! Biorąc pod uwagę jak różnie rośnie progesteron to możesz być i 11-12dpo ale i 7-8. Moim zdaniem 15dpo to Ty na bank nie jesteś.Ewentualnie skocz teraz na proga. Miałaś w tym cyklu jakieś objawy owulki a jeżeli tak to kiedy to było?
Ja nie wiem jak to jest być w ciąży ale moje ostatnie dwa cykle to 50 i 40 dni. W pierwszym byłam przekonana że w 26dc idę zbadać proga 7dpo a wynik był <0,5... owu była wkoncu w 36dc i też nie miałabym pojęcia że to wtedy gdybym dzień później nie poszła wkurzona co się dzieje do gina. A tam ciałko żółte...
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym test i jeżeli biało to poszła na progesteron.
Dlaczego pobolewa Cię brzuch to niestety nie mam pojęcia. Działaj Kobieto a my zaciskamy kciuki!😃✊
Edit: durna pała przeczytałam że proga badalas 27.07 a nie 23... co nie zmienia faktu że test wskazany😉 bo w takim razie możesz być i 16dpo ale jest prawdopodobieństwo że i 12dpo. Dajesz Kochana! -
nick nieaktualny