Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za te miłe słowa .
My juz po . Poszło dość sprawnie.
Zosia jest po za brzuchem . Waży 3 300 i ma 54 cm . Urodziła się o godzinie 10 43 .
Zdjęcia nie mam bo nie mam jej jeszcze przy sobiemajka91, Pati96, Irvine90, Kittinka83, Mama_Zuzia, Karolina, Magduullina, Szczesliwa_mamusia, Nuch, MarLenka, buba123, szona, Meggs, Melevis, 5ylwian, Angelika1313, Melissa93, nowa na dzielni, Gosiek1993, APrzybylska, Madziandzia, Linka90, syllwia91, moni05, Malgonia, Ewelina29, Misiaa, aeiouy, Beti82, Ochmanka, Niercierpliwa v2.0, eemmiilliiaa, Arashe, Justa29, DzulkaJ, moyeu, Ania_85_, MonikA_89!, madziorek86, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
MamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Zosia jest po za brzuchem . Waży 3 300 i ma 54 cm . Urodziła się o godzinie 10 43 .
Zdjęcia nie mam bo nie mam jej jeszcze przy sobie
Cudownie, taka idealna rozmiarowo ❤️❤️❤️ Gratulacje- Zosiu witamy na świecie. Dużo zdrowka dla Was i czekamy na zdjęcie :*
Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Piękna waga. Niech zdrowo rośnie! A tobie szybkiego powrotu do sprawności Jak cie bedzie bolało to mów niech ci przyniosą, ja dostawałam paracetamol i ibuprofen, moze maja tez cos mocniejszego. -
MamaStasia i teraz już MamaZosi suuuper Jak się czujesz?
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa i wiecie co? Koleżanka, która zajmuje się badaniem nasienia, pokazała mi na przykładzie mojego Starego, jak wygląda kwestia ustalania morfologii. Trzeba mieć 4 prawidłowe plemniki na 100 badanych. Czyli - już kwestia wyboru 100 badanych pozostawia wiele do życzenia bo w innych 100 może być zupełnie inna sytuacja. Poza tym pokazała mi TEN SAM PLEMNIK, który w zależności od użytego w programie światła - został zakwalifikowany przez program jako nieprawidłowy i prawidłowy
Puenta: Jeśli Wasi partnerzy znajdują się pod kreską, to naprawdę nie oznacza, że nie mają wystarczającej ilości prawidłowych plemników, żeby stworzyć dziedzica!
I okazało się tym sposobem, że mój mąż ma obecnie 11% prawidłowych plemników, a nie 4% I okazuje się, że poprawiła się też ruchliwość i inne parametry - więc możliwe, że mąż również miał ureaplasmę i leczenie przyniosło efekt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 12:22
Nuch, Malgonia, Kittinka83, Ochmanka, eemmiilliiaa, Arashe, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
MamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje mama Stasia i Zosi!!
Madzia albo beta albo poczekaj 2 dni bo pomiędzy 10 a 11 dpo różnice są takie małe ze nie bardzo widać je na testach może to być spokojnie np beta 4 i 6 przy prawidłowym przyrościeMagduullina lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyMamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Zdjęcia nie mam bo nie mam jej jeszcze przy sobie -
MamaStasia, gratuluję serdecznie! 😘 Życzę dużo zdrowia dla Was obu, szybkiego dojścia do siebie dla Ciebie. 💐❤️Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MamaStasia gratulacje. No wymiarowa trafila Ci sie dzidzia, ze hej na pewno jest tak wspaniala, ze nim ochloniesz i sie nia nacieszysz to my tu posiwiejemy
Magdulinka wdech i wydech. Nie denerwuj sie, bo zaraz znow cos Ci sie zacznie z hormonami dziac. Jak ma byc z tego ciaza to bedzie. Kciuki mocne.
Szona no wynik bajka. A z morfologia to masz racje . Wiadomo jak kilka badan wychodzi po 0% to jest sie czym martwic, ale jak chlopakow bedzie duzo i beda zwinne to zawsze jakis prawidlowy dotrze do celu. Trzymam kciuki za Waszych sprinterowWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 12:45
Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:MamaStasia gratulacje. No wymiarowa trafila Ci sie dzidzia, ze hej na pewno jest tak wspaniala, ze nim ochloniesz i sie nia nacieszysz to my tu posiwiejemy
Magdulinka wdech i wydech. Nie denerwuj sie, bo zaraz znow cos Ci sie zacznie z hormonami dziac. Jak ma byc z tego ciaza to bedzie. Kciuki mocne.
Szona no wynik bajka. A z morfologia to masz racje . Wiadomo jak kilka badan wychodzi po 0% to jest sie czym martwic, ale jak chlopakow bedzie duzo i beda zwinne to zawsze jakis prawidlowy dotrze do celu. Trzymam kciuki za Waszych sprinterow
Dzięki Małgoniu!
Nie wiem w ogóle co mi się stało, ale podchodzę do myśli o antykoncepcji z jakąś ulgą. Że to będzie musiał być cykl bez starań, bez tego myślenia o owulacji, śluzie, czy trafiliśmy, czy nie, czy bulgoty w brzuchu to dziecko czy może czas na kibel No mam taką radość w sobie jak chyba nigdy w tym momencie cyklu. Do okresu jakieś 4 dni, progesteron powinien mnie już bić po gębie i wpędzać w czarne otchłanie rozpaczy, a tymczasem kupiłam sobie nową sukienkę, rozpuściłam bujny włos, wyszło słońce, w planach mam rower i powiem Wam, że kurde bele, jest naprawdę elegancko. W weekend mamy zaplanowane imprezy, pewnie pochodzimy po lesie. Cieszę się wszystkim co mam tu i teraz. Chwilo trwaj!Magduullina, Nuch, Malgonia, Kittinka83, Ochmanka, nowa na dzielni, Misiaa, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość