Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za te miłe słowa .
My juz po . Poszło dość sprawnie.
Zosia jest po za brzuchem . Waży 3 300 i ma 54 cm . Urodziła się o godzinie 10 43 .
Zdjęcia nie mam bo nie mam jej jeszcze przy sobie
majka91, Pati96, Irvine90, nick nieaktualny, Mama_Zuzia, Karolina, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, buba123, szona, Meggs, Melevis, 5ylwian, Angelika1313, Melissa93, nowa na dzielni, Gosiek1993, APrzybylska, nick nieaktualny, Linka90, nick nieaktualny, moni05, Malgonia, Ewelina29, Misiaa, aeiouy, Beti82, Ochmanka, Niercierpliwa v2.0, eemmiilliiaa, Arashe, Justa29, DzulkaJ, moyeu, Ania_85_, MonikA_89!, madziorek86, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
MamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Zosia jest po za brzuchem . Waży 3 300 i ma 54 cm . Urodziła się o godzinie 10 43 .
Cudownie, taka idealna rozmiarowo ❤️❤️❤️ Gratulacje- Zosiu witamy na świecie. Dużo zdrowka dla Was i czekamy na zdjęcie :*
Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Piękna waga. Niech zdrowo rośnie! A tobie szybkiego powrotu do sprawności
Jak cie bedzie bolało to mów niech ci przyniosą, ja dostawałam paracetamol i ibuprofen, moze maja tez cos mocniejszego.
-
MamaStasia i teraz już MamaZosi
suuuper Jak się czujesz?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa i wiecie co? Koleżanka, która zajmuje się badaniem nasienia, pokazała mi na przykładzie mojego Starego, jak wygląda kwestia ustalania morfologii. Trzeba mieć 4 prawidłowe plemniki na 100 badanych. Czyli - już kwestia wyboru 100 badanych pozostawia wiele do życzenia bo w innych 100 może być zupełnie inna sytuacja. Poza tym pokazała mi TEN SAM PLEMNIK, który w zależności od użytego w programie światła - został zakwalifikowany przez program jako nieprawidłowy i prawidłowy

Puenta: Jeśli Wasi partnerzy znajdują się pod kreską, to naprawdę nie oznacza, że nie mają wystarczającej ilości prawidłowych plemników, żeby stworzyć dziedzica!
I okazało się tym sposobem, że mój mąż ma obecnie 11% prawidłowych plemników, a nie 4%
I okazuje się, że poprawiła się też ruchliwość i inne parametry - więc możliwe, że mąż również miał ureaplasmę i leczenie przyniosło efekt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 12:22
nick nieaktualny, Malgonia, nick nieaktualny, Ochmanka, eemmiilliiaa, Arashe, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
🙈 -
Gratulacje i duzo zdrowka dla Was Kobietki,Ty odpoczywaj i Zosia niech rosnie silna 😘MamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje mama Stasia i Zosi!!
Madzia albo beta albo poczekaj 2 dni bo pomiędzy 10 a 11 dpo różnice są takie małe ze nie bardzo widać je na testach
może to być spokojnie np beta 4 i 6 przy prawidłowym przyroście
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyCudownie, gratulacje! ❤️❤️❤️❤️ Duzo zdrówka dla Was!MamaStasia :) wrote:Dziękuję za te miłe słowa .
Zdjęcia nie mam bo nie mam jej jeszcze przy sobie -
MamaStasia, gratuluję serdecznie! 😘 Życzę dużo zdrowia dla Was obu, szybkiego dojścia do siebie dla Ciebie. 💐❤️Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MamaStasia gratulacje. No wymiarowa trafila Ci sie dzidzia, ze hej
na pewno jest tak wspaniala, ze nim ochloniesz i sie nia nacieszysz to my tu posiwiejemy 
Magdulinka wdech i wydech. Nie denerwuj sie, bo zaraz znow cos Ci sie zacznie z hormonami dziac. Jak ma byc z tego ciaza to bedzie. Kciuki mocne.
Szona no wynik bajka. A z morfologia to masz racje . Wiadomo jak kilka badan wychodzi po 0% to jest sie czym martwic, ale jak chlopakow bedzie duzo i beda zwinne to zawsze jakis prawidlowy dotrze do celu. Trzymam kciuki za Waszych sprinterow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 12:45
nick nieaktualny, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:MamaStasia gratulacje. No wymiarowa trafila Ci sie dzidzia, ze hej
na pewno jest tak wspaniala, ze nim ochloniesz i sie nia nacieszysz to my tu posiwiejemy 
Magdulinka wdech i wydech. Nie denerwuj sie, bo zaraz znow cos Ci sie zacznie z hormonami dziac. Jak ma byc z tego ciaza to bedzie. Kciuki mocne.
Szona no wynik bajka. A z morfologia to masz racje . Wiadomo jak kilka badan wychodzi po 0% to jest sie czym martwic, ale jak chlopakow bedzie duzo i beda zwinne to zawsze jakis prawidlowy dotrze do celu. Trzymam kciuki za Waszych sprinterow
Dzięki Małgoniu!
Nie wiem w ogóle co mi się stało, ale podchodzę do myśli o antykoncepcji z jakąś ulgą. Że to będzie musiał być cykl bez starań, bez tego myślenia o owulacji, śluzie, czy trafiliśmy, czy nie, czy bulgoty w brzuchu to dziecko czy może czas na kibel
No mam taką radość w sobie jak chyba nigdy w tym momencie cyklu. Do okresu jakieś 4 dni, progesteron powinien mnie już bić po gębie i wpędzać w czarne otchłanie rozpaczy, a tymczasem kupiłam sobie nową sukienkę, rozpuściłam bujny włos, wyszło słońce, w planach mam rower i powiem Wam, że kurde bele, jest naprawdę elegancko. W weekend mamy zaplanowane imprezy, pewnie pochodzimy po lesie. Cieszę się wszystkim co mam tu i teraz. Chwilo trwaj!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malgonia, nick nieaktualny, Ochmanka, nowa na dzielni, Misiaa, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
🙈

gratulacje!!!!!!!!!! Ciesz się Zosieńką 

jutro powtorze a w poniedzialek jade na bete denerwuje mnie ta niewiedza