Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Sierpień - wakacyjny magiczny cud
Odpowiedz

Sierpień - wakacyjny magiczny cud

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia i Zosienki jest śliczna !!! Zdrowka dla Was ! Szybciutko mamusiu dochodz do siebie! :*
    Sasanko oby wszystko bylo dobrze i moglabys bez strachu wykorzystac meza i krzeselko :*
    Malina90 powiem Ci ze te bole mnie stresuja prawie caly czas to czuje a zwlaszcza jak chodze .. Testu juz dzis nie robie ani jutro zrobie w poniedzialek po co sie denerwowac... Jak cos wyjdzie to zajade na bete ... W poniedzialek t@ a znajac zycie mnie zaleje... ;(

• 5ylwian Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Stasia i Zosienki- pieknosci 😍 cudna Krolewna :)

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian kciuki za wyniczki!!! Oby byly piekne :*

5ylwian lubi tę wiadomość

• Judit Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 22:40

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 07:38

Ania_85_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka, Malgonia, Irvine, bardzo Wam dziekuje za wyjasnienie :* Dobrze, ze istnieja takie badania, no i Wy- moje najlepsze zrodlo wiedzy :) :*

Malgonia, sny bywaja beznadziejnie durne. Dotknij brzuszka, prosze, i przeslij buziaka od cioci Sasanki :*

MamaStasia, sliczna Zosia :)

MamaZuzia, dziekuje :* To w takim razie oprocz uslyszenia dobrych info, moze jeszcze zmajstruje malucha tego dnia :)

Irvine, juz to kiedys pisalam, ale wczoraj natknelam sie na tesciowa, wiec jestem na swiezo- wysylam zatem chlod z serca tesciowej, bo to swietny klimatyzator, od razu zrobi Ci sie lepiej :* Sciskam Cie mocno, Pieknotko i mam nadzieje, ze bole brzuszka szybko mina, moge je wziac nawet na siebie.

MonikA, jak u Ciebie? Wierze, ze niedlugo zmienisz swoj avatarek na najweselszy, jaki tylko istnieje w Bitmoji :*

5ylwian :* Tak bardzo mocno trzymam kciuki, ze mocniej sie nie da!

Magduullinka, dziekuje :* Ja trzymam kciuki za Twoj poniedzialek :)

Judit, tak to jest, czlowiek niezbadany, to zdrowy czlowiek ;) Mam to samo, ale mysl pozytywnie, prosze. Podadza nam leki na to, co tak wykryja i rach, ciach, ciach, bedzie dzidzia :*

Niecierpliwa, jak Twoje samopoczucie?

Irvine90, szona, 5ylwian, Ochmanka, MonikA_89!, Kittinka83, Magduullina lubią tę wiadomość

• MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian wrote:
    Wlasnie wrocilam z bety i proga. Odkad znowu biore lutke i dupka czuje podbrzusze,tak jak przy implantacji. Cycki rosna i bola a szyjka jest wysoko twarda i zamknieta. Dzisiejsze wyniki to moje byc albo nie byc.
    Objawy które opisujesz mogą wynikać z ciąży, ale również z tego, że bierzesz dodatkowe dawki proga. Tym bym się nie sugerowała. Tak samo ustąpienie objawów nie musi oznaczać nic złego, poprostu organizm zaczyna się przyzwyczajać do wyższego stężenia progesteronu. Nie denerwuj się i nie szukaj objawów, tylko postaraj się myśleć pozytywnie. Bardzo mocno trzymam kciuki za wysoką betę! 😘

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • buba123 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian o której wyniki? Mocno trzymam kciuki

21.06.2017 - 1 iUi udana :) - syn
    mhsvx1hp39vz818l.png
    21.01.2019- 2 iUi - udana :)
    02.02.19 - beta 67.5,
    03.02.19 - beta 138,5
    04.02.19 214,7 :)
    05.02.19 343.9
    11.02.2019 3477.8 - rośnij kropku rośnij :D
    w4sqcsqvswtczzdq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia prześliczna Zosia <3 , nic tylko przytulać, karmić, głaskać i patrzeć jak śpi <3

Sylwian moje kciuki nigdy nie były tak mocno zaciśnięte!!!!!!!!

Monika89 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź na mojego posta :* Powiem Ci, że na monitoring nie ogarnę, więc zostaje mi tylko mierzenie temp. Dziś 36,4 więc lekko do góry. Najlepsze jest to, że serduszkowaliśmy dziś i wczoraj wieczorem...więc jeśli coś się jeszcze z tego ma zadziać i jednak owulacja się pojawi to..... :D

5ylwian, Ania_85_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna Księżniczka Zosia :)
    5ylwian, mocne kciuki!

Miłego weekendu dziewczyny :)

• szona Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55 wrote:
    Malinka, Malgonia, Irvine, bardzo Wam dziekuje za wyjasnienie :* Dobrze, ze istnieja takie badania, no i Wy- moje najlepsze zrodlo wiedzy :) :*

Malgonia, sny bywaja beznadziejnie durne. Dotknij brzuszka, prosze, i przeslij buziaka od cioci Sasanki :*

MamaStasia, sliczna Zosia :)

MamaZuzia, dziekuje :* To w takim razie oprocz uslyszenia dobrych info, moze jeszcze zmajstruje malucha tego dnia :)

Irvine, juz to kiedys pisalam, ale wczoraj natknelam sie na tesciowa, wiec jestem na swiezo- wysylam zatem chlod z serca tesciowej, bo to swietny klimatyzator, od razu zrobi Ci sie lepiej :* Sciskam Cie mocno, Pieknotko i mam nadzieje, ze bole brzuszka szybko mina, moge je wziac nawet na siebie.

MonikA, jak u Ciebie? Wierze, ze niedlugo zmienisz swoj avatarek na najweselszy, jaki tylko istnieje w Bitmoji :*

5ylwian :* Tak bardzo mocno trzymam kciuki, ze mocniej sie nie da!

Magduullinka, dziekuje :* Ja trzymam kciuki za Twoj poniedzialek :)

Judit, tak to jest, czlowiek niezbadany, to zdrowy czlowiek ;) Mam to samo, ale mysl pozytywnie, prosze. Podadza nam leki na to, co tak wykryja i rach, ciach, ciach, bedzie dzidzia :*

Niecierpliwa, jak Twoje samopoczucie?

Wysyłam „chłód z serca teściowej” 😂😂😂 Sasanko, jak ja bym chciała mieć taką kompaktową wersję Ciebie i ją nosić ciagle w kieszeni, żeby mi takie rzeczy mowila w chwilach mojego zwątpienia :D

Ania_85_, Sasanka55 lubią tę wiadomość

age.png

preg.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Stasia, Zosia jest śliczna!

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka piekna Zosia 😍 cudowna!
    5ylwian - baaardzo mocno trzymam kciuki za Twoja bete!!!

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • 5ylwian Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buba123 wrote:
    5ylwian o której wyniki? Mocno trzymam kciuki
    Spodziewam sie kolo 13

Malgonia, buba123 lubią tę wiadomość

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • Ochmanka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwian kciuki zaciśnięte cały czas!

Sasanko jak miło znów widzieć te Twoje posty❤ steskniłyśmy się bardzo! Róbcie to co oboje czujecie. Skoro ovu w poniedziałek to może jak znalazł już wtedy dostaniesz jakieś leki i wszystko będzie dobrze!

Malgonia tak jak mówiłaś na tym etapie naprawdę już Mała jest bezpieczna! Wdech wydech, wszystko jest dobrze😚

Spóźniłam się 5 minut żeby zobaczyć Zosieńkę😟
    Na pewno jest prześliczna! Jeszcze raz gratulację MamoStasiaiZosi😉

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    10.2019 - 7tc [*]
  • Ania_85_ Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia- Gratuluję 😘😍 Niestety spóźniłam się, żeby zobaczyć zdjęcie- mogę sobie tylko wyobrazić jaka Zosia jest śliczna 😉 Dużo zdrówka dla Was dziewczyny 😘

5ylwian- bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kropusia 😘

Miałam napisać jeszcze mnóstwo rzeczy, ale tak długo mi szło to nadrabianie, że to już nieaktualne 😛
    Za to witam się z Wami w sierpniowym wątku (lepiej późno, niż wcale 😜) i zostawiam cała masę ciążowych wirusków z okazji 18 tc (to już 5 miesiąc 😲 kiedy to minęło)
    $#@&?(!/)¥€√π¢¶∆£%®[}©^√€€¢`∆=¥¢%€£`@?/+&'$*_:;-_$"'-¥€{]✓¥€}=π¶√`~®¥€®={

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 11:23

5ylwian, Pati96, Malinowa91, Ochmanka, Kittinka83, MonikA_89!, Madziandzia lubią tę wiadomość

uwo9skjob07enzxz.png
  • Mila1996 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Stasia przepiękna mała Zosia ! 😍 Zdrówka dla was, niech duża rośnie, a Ty abyś jak najszybciej doszła do siebie. Mam nadzieję że i moja Zosieńka już wkrótce postanowi wyjść na drugą stronę brzuszka 🥰

Magdulina trzymam kciuki aby w poniedziałek jednak nie pojawiła się wredna małpa a dwie wymarzone kreseczki ❤️

Sylwian wierzę że wyniki będą dobre a kropeczek walczy z całych sił i wszystko skończy się dobrze kochana 💪

Sasanko cieszę się tak jak wszyscy że nareszcie wróciłaś, proszę działać, niech krzesełko Ci sprzyja i liczę na to że zobaczymy za chwilę u Ciebie dwie kreseczki ❤️ w końcu mój brzuch się zaraz zwolni i powędruje dalej aby dać komuś szczęście 😊

Magduullina, 5ylwian lubią tę wiadomość

QojMp2.png

|| - 21.12.2018

29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍
  • MamaStasia :) Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej. Fakt pierwsza pionizacja się nie udała mam nadzieję z drugą będzie sukcesem.

Jedyny jako sukces mamy to to że mała załapała cyca i karmimy się tak . Co mnie cieszy bo że Stasiem tak nie było .

Miłego dnia . Wolnej chwili nadrobię to co napisaliście

Kittinka83, moni05, Mila1996, Ania_85_, Ochmanka lubią tę wiadomość

Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu 85 witamy w sierpniu :D
    może Ty wiesz, co się stało z Okularnicą? była u Was na wątku ciążowym i zniknęła...wiesz coś może?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwian jakby coś to ja odświeżam forum co chwilkę!!! :*

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ