Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna ja miesiac temu mialam ciaze biochemiczna. Najwyzsza odnotowana beta miala 53. Temp spadla mi drugiego dnia krwawienia. Nie plamilam w miedzyczasie. Ale kazdy organizm jest inny. Trzymam kciuki. Znam ten strach.
-
Corcula wrote:Inna ja miesiac temu mialam ciaze biochemiczna. Najwyzsza odnotowana beta miala 53. Temp spadla mi drugiego dnia krwawienia. Nie plamilam w miedzyczasie. Ale kazdy organizm jest inny. Trzymam kciuki. Znam ten strach.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
ja natomiast się zastanawiam co jest grane,ponieważ dziwnie boli mnie jajnik,jakby kluł naprzemiennie promieniując do ud.Jest to mój 3 dzień po owu(byłby 4 ale dzisiejszą temp wykres potwierdził owulacje nie 14 a 15 dnia cyklu)I to nie jest ból owulacjyjny bo u mnie występuje on innym odczuciem.Czy któraś z was tak miała?
-
farmaceutka77 wrote:moje też ucięło... beta <0,1...;(
madlene, tłumaczę sobie, że skoro jest jeszcze wykrywalna beta to nie powinno mnie zalać. Leżę plackiem i dopinguję fasola, żeby się zaparł i pokazał laborantkom, które dzisiaj postawiły na nim krechę, że coś im nie wyszło wróżenie.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:buuuuuuuu co za tydzień...
madlene, tłumaczę sobie, że skoro jest jeszcze wykrywalna beta to nie powinno mnie zalać. Leżę plackiem i dopinguję fasola, żeby się zaparł i pokazał laborantkom, które dzisiaj postawiły na nim krechę, że coś im nie wyszło wróżenie. -
madlene88 wrote:Dokładnie, więc wydaje mi się żebyś spróbowała bete robić nie codziennie a co 2 dni,wtedy przyrost będzie wyrazniejszy,więc jeśli nasz wróg @nie przyjdzie zrób w czwartek wtedy już powinno wykazać ci wzrost,a jeżeli będzie w miejscu to znaczy że nie jest to ciąża.W ten sposób niepotrzebnie katujesz kochana siebie.Zadreczasz się a jeżeli rzeczywiscie jesteś w ciąży to stresem nie poprawisz bytu maleństwu.Jestes dzielna kobieta więc dasz radę wytrzymać.A jak ci wychodzą sikacze?Mikołaj 25.04.2011
-
czekającanacud wrote:masz już wynik? od samego początku bardzo Ci kibicuje !!!Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny