Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ale miałam do czytania po tym moim urlopie. Gratuluję wszystkim zaciążonym! Ja z urlopu przywiozłam zamiast zielonego kropka jakąś infekcje⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
innamorata88 wrote:Ja czekam z kolejną betą do środy. Ale na nic dobrego sie nie zapowiada.
BasiaAnia-bardzo mi przykro
Ja jutro dzialam z facelle .tylko taki mi został.o ile temp nie spadnie to zatestuje.
Przykro mi kochane. -
channah wrote:trzymam kciuki aby jeszcze urosła... no musi no...
BasiaAnia-bardzo mi przykro
Ja jutro dzialam z facelle .tylko taki mi został.o ile temp nie spadnie to zatestuje.
Przykro mi kochane.
Ehhh już straciłam nadzieję. Siedzę i wyję. Raz na pół roku się uda, ledwo się zagnieżdzi i już muszę się żegnać. Co ja komuś zrobiłam, że takie kopy zbieram?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ehhh już straciłam nadzieję. Siedzę i wyję. Raz na pół roku się uda, ledwo się zagnieżdzi i już muszę się żegnać. Co ja komuś zrobiłam, że takie kopy zbieram?
-
channah wrote:a jak Twoj progesteron? najwazniejsze ze sie zagniezdza. dostajesz cos na podtrzymania?Mikołaj 25.04.2011
-
mmunologia. Przeciwciała nadałaś? Allo-mlr? Nk?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Farmaceutko, mojemu śniło sie że urodze blizniaki a ja od dwoch dni mam skopane sny - dwa dni temu snila mi sie aborcja (ukazana po kolei jak sie to robi), a dzis z kolei jakis romans z obcnym facetem....KOSZMAR! w dodatku jajniki bola jak cholera, awantury i problemy ze snem.... mam dość
Ciesze sie z kazdej ciazy obecnej na tym forumNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
channah wrote:A jak z endodo? To trochę dziwne. Może twój organizm traktuje zarodek jak wroga i chce się go pozbywa. Słyszałas o czymś takim? Głośno myślę
Ja sama nie wiem już w czym tkwi problem. Faszeruję się lekami bezskutecznie. A jak już cudem jakimś po pół roku starań się uda to ronię ciążę. Na razie plamienia ustały i aplikator luteiny też czysty. Zobaczymy co przyniesie jutro, bo poniedziałek był piekielny...Mikołaj 25.04.2011
-
Innamorata wszystko zalezy też czy to plamienie było żywoczerwoną krwią czy brunatną. Temperaturę masz ponad linie pokrywającą z tendencją wzrostową więc jest duża szansa, ze wszzystko będzie w porządku. Ciąża zaczyna się i kończy w głowie, więc się z nią dogadaj
P.S czy nie masz przypadkiem grupy krwi z Rh ujemnej?Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:Innamorata wszystko zalezy też czy to plamienie było żywoczerwoną krwią czy brunatną. Temperaturę masz ponad linie pokrywającą z tendencją wzrostową więc jest duża szansa, ze wszzystko będzie w porządku. Ciąża zaczyna się i kończy w głowie, więc się z nią dogadaj
P.S czy nie masz przypadkiem grupy krwi z Rh ujemnej?Mikołaj 25.04.2011
-
baba_Jagna wrote:jasnoróżowe plamienie może świadczyć o zagnieżdżaniu (a będzie wygladało na długo trwające ze wzgledu na czas oczysczania się organizmu i wypływania śluzu z nim).Mikołaj 25.04.2011