Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajwyższy czas otworzyć termin na sierpniowe kropki.
U mnie pierwszy cykl starań z clo, wcześniejszych nie liczę już bo to tylko nakręca doła. No więc testowanko zapowiada się wg ovu na 16 sierpnia- kropek byłby idealnym prezentem urodzinowym.
Oprócz CLO dostałam też Miositogyn do picia. 27 lipca okaże się czy stymulacja podziałała i urósł jakiś pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:36
daryjka lubi tę wiadomość
-
Hej z checia sie dolacze ja planuje testowac 11.08 w czwartekmam wizyte to zobaczymy jak rosnie i co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:51
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
To i ja chętnie dołączę na 8.08 bo jak się okazało to owu miałam jakoś 8-9 dc według testów owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:To i ja chętnie dołączę na 8.08 bo jak się okazało to owu miałam jakoś 8-9 dc według testów owuTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mnie troche nie było, ani tu ani na lipcowych...trochę zawirowań w życiu, pogrzeb i wszystkie problemy zrzucily się na głowę ale już wracam do żywych i do was
A dzisiaj jeszcze po tej wizycie, banan z twarzy mi nie schodzi. Ogólnie chyba znalazłam normalną panią ginekolog, w końcu! Dała mi skierowanie na badania, przepisała Ovarin, podobno pomaga w zajściu, do tego jakiś krem dopochwowo, nawet za bardzo nie wiedziałam że mam jakąś infekcje, usg też będzie mi robić, taki mały monitoring po @ jak przyjdzie może to mało, ale dla mnie po tym wszystkim nareszcie odzyskalam wiare -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny