Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj marta marta chcesz zebysmy sie wszystkie ty chyba zalamaly jeszcze sierpien sie nie zaczal a juz myslisz kochana ze sie nie uda zabraniam tak myslec to w sierpniu to juz musimy zaplusowacTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyJa to się ostatnio naczytałam, że niektóre pary z niepłodnością idiopatyczną nigdy nie doczekają się dziecka ( ale gdyby znalazło się innego partnera to może być tak, że bez problemu będzie ciąża)
U nas powodu jeszcze nie znaleźli. W czwartek mam wizytę u lekarza od niepłodności. Mam nadzieję, że w końcu zacznie coś robić a nie tylko gadać, że mamy super wyniki, więc trzeba się starać i czekać. -
Ja testuje 3 sierpnia jak @ nie przyjdzie 2 Choć nastawiam się na porażkę i już myślę o sierpniowych staraniach kiedy wypaną (żeby była choć możliwość próbować) Optymizm mnie opuścił.
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
zonaboba wrote:Ja tez kochana mialam raczej owu 8-9dc bo test pozytywny a tego bym sie nawet nie spodziewala dzis jade do kliniki i zobacymy co tam sie u mnie wyrawia moze za bardzo zareagowalam na puregon sama nie wiem juz co myslec
-
Dziewczyny myślimy pozytywnie bo to też ma znaczenie ?JA WIEM że mi się teraz udaje i koniec
zonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPotforzasta jakieś nie miłe wspomnienia z clo? Bo u mnie chyba zaczną tym stymulację, a ja nie jestem przekonana.
Zonaboba a u Was jest wprowadzone jakieś leczenie? jakiś plan?
Martusia u Nas upał, ja zdycham przeziębiona, skończy się przeziębienie i przyjdzie okres
Przez chwilę pomyślałam, że ta choroba to objaw ciąży -
Marta tak niestety od Clo nie mam owulacji a teraz mam 2 cykl na ziołach i luteinie.
-
JA nie wiem ale poczytaj forum gdzieś się o to chyba natknęłam
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Agniecha, na początku się jej przestraszyłam! Taka wredniejsza haha, ale jak zaczęła gadać sensownie to sie uspokoiłam.
Wytłumaczyła mi też jak to jest z tymi miesiaczkami, jak slaba to nie było jajeczkowania, jak obfita to było możliwe to ?
U mnie jest potwierdzone że nie ma jajeczkowania a przy @ mam wrażenie że się wykrwawię na śmierć. Tak naprawdę można to zauważyć po obserwacji cyklu zwykle brak jajeczkowania powoduję skrócenie fazy lutealnej i nie ma aż takiego skoku temp. Żeby było śmieszniej wcale nie oznacza to że test owulacyjny nie wyjdzie. -
nick nieaktualny
-
Dopisuje się do Was i ja, mam co prawda 2 dni do @ ale to pewne na 100%, że przyjdzie z obecnymi wynikami męża i moim PCOS mogę się wpisać z niektórymi z Was na grudzień. Ale póki co to tak: będzie to mój 6 cs o pierwsze dziecko, tym razem odpuszczam nie mierze temperatury i nic nie obserwuje, bo mam urlop, pierwszą rocznicę ślubu 1.08 i chcę od tego wszystkiego odpocząć co ma być to będzie. Testuję około 18.08. We wrześniu gin ma mi zlecić badanie drożności jajowodów, a M. ma powtórzyć badania nasienia, po przyjmowaniu suplementacji (choć w cuda nie wierze) po drodze ma wizytę u urologa i mam nadzieję, że oprócz "witaminek" zleci mu w końcu jakieś badania. To chyba wszystko.
Trzymam za Was dziewczyny kciuki!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieziulka wrote:Dopisuje się do Was i ja, mam co prawda 2 dni do @ ale to pewne na 100%, że przyjdzie z obecnymi wynikami męża i moim PCOS mogę się wpisać z niektórymi z Was na grudzień. Ale póki co to tak: będzie to mój 6 cs o pierwsze dziecko, tym razem odpuszczam nie mierze temperatury i nic nie obserwuje, bo mam urlop, pierwszą rocznicę ślubu 1.08 i chcę od tego wszystkiego odpocząć co ma być to będzie. Testuję około 18.08. We wrześniu gin ma mi zlecić badanie drożności jajowodów, a M. ma powtórzyć badania nasienia, po przyjmowaniu suplementacji (choć w cuda nie wierze) po drodze ma wizytę u urologa i mam nadzieję, że oprócz "witaminek" zleci mu w końcu jakieś badania. To chyba wszystko.
Trzymam za Was dziewczyny kciuki!
Kochana wiesz ze jestem z Tobą całym sercem !!! Znam cholerne PCOS ale jestem pewna ze obu Nam sie uda:* zreszta każdej tu sie uda!!!!! Ja teraz tylko marże o ciazy zakończonej sukcesem -
nick nieaktualny