Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:U mnie spadek do 42. Także po ptokach. Chociaż gin twierdzi, że wynik miarodajny będziemy mieć dopiero w środę, bo takie spadki na początku ciąży się zdarzają, ale ja już się żegnam z kropkiem.
-
Omg. Panan? Nie za dużo tu matematyki? Przecież to oszaleć idzie! Ja juz samym liczeniem była bym sfrustrowana... Ile z nas używało testy owu? mnóstwo. I jakoś nie kłamią... Moja fasola też jest z takiego testu.. Po co się użalać? Nie lepiej się po prostu kochać kiedy trzeba i tyle kiedy jesteś po lekach nawet?Omg aż mnie świeżbi żeby powiedzieć o dwa słowa za dużo...
-
Inna. .. Kochana szalejaca beta to tez moja przypadłość. Dziś pobrałam tez zaraz ma być wynik. Testy jakieś cienie dają
Mój gin mówił. Nasze babki to szczęśliwe były ze bety i innych testów nie miały. Taka prawda. Ze mną w labie była kobita tez po beta hcg.
BasiaAnia -
BasiaAnia wrote:Potrzebami na wynik beta z Syneczkiem 45 w 11 DPO , i nastepmego dnia po południu bladzioszek na Bobotest strumieniowym. Wtedy byłam pewna. JEST! I do Dzisiaj tak jest Mój Syn jest mocny, opanowany. .a ta Kropka chowa się przed Mamusią