Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silny ból jajnika.
Odpowiedz

Silny ból jajnika.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od owulacji cały czas dość mocno ciągnie i boli mnie lewy jajnik. Ból nasila się przy chodzeniu, siedzeniu, zasypianiu, czy jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Do tego ból pleców jak na okres. Czy u was miało to miejsce po poczęciu?

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małaczarna jak długo starasz się o dziecko :)? Bo ja tak jak Ty miałam na samym początku starań czyli szukanie wszystkiego co się dało żeby tylko do ciąży pasowało :p
    Ja nie byłam i raczej nie jestem w ciąży ale ból jajnika mam taki jak opisujesz. Wpadnij jutro do mnie nabwykres to zobaczysz czy skoczyła temp czy jednak poszła w dół i wtedy zobaczysz czy u mnie to coś zwiastowało czy nie-ale raczej u mnie na pewno nie. Okres mam mieć jutro.
    Powodzenia:)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ