X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silny ból jajnika.
Odpowiedz

Silny ból jajnika.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od owulacji cały czas dość mocno ciągnie i boli mnie lewy jajnik. Ból nasila się przy chodzeniu, siedzeniu, zasypianiu, czy jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Do tego ból pleców jak na okres. Czy u was miało to miejsce po poczęciu?

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małaczarna jak długo starasz się o dziecko :)? Bo ja tak jak Ty miałam na samym początku starań czyli szukanie wszystkiego co się dało żeby tylko do ciąży pasowało :p
    Ja nie byłam i raczej nie jestem w ciąży ale ból jajnika mam taki jak opisujesz. Wpadnij jutro do mnie nabwykres to zobaczysz czy skoczyła temp czy jednak poszła w dół i wtedy zobaczysz czy u mnie to coś zwiastowało czy nie-ale raczej u mnie na pewno nie. Okres mam mieć jutro.
    Powodzenia:)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ