X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Sluz , pozytywny test owu po Owulacji
Odpowiedz

Sluz , pozytywny test owu po Owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Staraczki , otóż jestem mamą już jednego synka o którego starałam się poprzez testy owu i udało się . Testy po owulacji po jakimś czasie zaczęły być pozytywne i po jakimś czasie i ciążowe . Teraz staramy się o drugie maleństwo również z testami owu. i mocne dwie kreski pojawiły się wieczorem z 13 na 14 i cały 14 . Dzisiaj jest 3 dzień po owulacji i robię codziennie po 3 / 4 testy owu i tak to po owulacji były baldziochy starszne prawie nie widoczne a godzinę temu zrobiłam i prawie pozytywny wyszedł . Bardzo widoczna kreska testowa i prawie tak mocna jak ta druga . Z czym od dzisiaj rana zaczęłam brać Luteine pod język . Śluz bardzo obfity i lepki i biały . I teraz nie wiem bo nie pamiętam ile po pierwszym zajściu miałam pozytywne a też brałam Luteinę , i czy już nie wykazuję że doszło do zapłodnienia . No sama nie wiem , zgupiałam już .

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • Aoife Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam idealnie piękny owulacyjny w 23 dniu cyklu, ciąży brak ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ