Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Sluz , pozytywny test owu po Owulacji
Odpowiedz

Sluz , pozytywny test owu po Owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Staraczki , otóż jestem mamą już jednego synka o którego starałam się poprzez testy owu i udało się . Testy po owulacji po jakimś czasie zaczęły być pozytywne i po jakimś czasie i ciążowe . Teraz staramy się o drugie maleństwo również z testami owu. i mocne dwie kreski pojawiły się wieczorem z 13 na 14 i cały 14 . Dzisiaj jest 3 dzień po owulacji i robię codziennie po 3 / 4 testy owu i tak to po owulacji były baldziochy starszne prawie nie widoczne a godzinę temu zrobiłam i prawie pozytywny wyszedł . Bardzo widoczna kreska testowa i prawie tak mocna jak ta druga . Z czym od dzisiaj rana zaczęłam brać Luteine pod język . Śluz bardzo obfity i lepki i biały . I teraz nie wiem bo nie pamiętam ile po pierwszym zajściu miałam pozytywne a też brałam Luteinę , i czy już nie wykazuję że doszło do zapłodnienia . No sama nie wiem , zgupiałam już .

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • Aoife Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam idealnie piękny owulacyjny w 23 dniu cyklu, ciąży brak ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ