X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Śluz tydzień po owu
Odpowiedz

Śluz tydzień po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jaki miewacie śluz tydzień po owulacji?
    Ja dziś 7 dzień po i od wczoraj mam rozciągliwy jak na owu... Zrobiłam test owulacyjny - negatywny. Test ciążowy również. Od kilku dni boli mnie jajnik z którego była owulacja. 5 dpo miałam kilkugodzinny ból podbrzusza i dwudniowe plamienia. Doradźcie coś, bo wariuję 😳

Natiii98 lubi tę wiadomość

• Aypis Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy raczej będą wychodziły jeszcze negatywne, ale gdzieś czytałam, że jeśli śluz jest inny niż zwykle (bo w sumie nie powinno go być) to to dobry znak :D

💊 udało się w 1 cyklu stymulowanym clo

⏸ 8.06
    ❌ 23.08 - podejrzenie monosomii chromosomu X (nifty pro)
    💗 8.09 - amniopunkcja wykluczyła zespół Turnera - zdrowa Łucja! 👧🏼

☀️ 27.01.23 - Lusia już z nami! 37+2 / 2750g / 55cm
    age.png
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2022, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie . U mnie 8 dpo boki mnie jajnik ten z niego miałam owulacje… i dzisiaj delikatny różowy ślad na bieliźnie ….

• Myszakat Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2022, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A No i dużo śluzu. Natomiast nie wiem czy to nie spowodowane Luteina która przyjmuje .

• Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2022, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszakat wrote:
    Witaj w klubie . U mnie 8 dpo boki mnie jajnik ten z niego miałam owulacje… i dzisiaj delikatny różowy ślad na bieliźnie ….
    U mnie taki ból jajnika był 7 dni po owulacji. Teraz jestem 9dni po owu. Kiedy testujesz? 🙂

• Gosia84 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie obfity śluz . Zero grudek . Za tydzień mam dostać okres albo i nie 😌

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 10:38

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ