Soda prawdę Ci powie ?? :)
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ! Nie wiem czy już o tym słyszałyście, ale nasze prababki również były niecierpliwe i ciężko było wytrzymać im aż do dnia @ albo i znacznie dłużej kiedy testów domowych jeszcze nie było ...
A więc wyczytałam w internetach, że soda oczyszczona może powiedzieć nam czy jesteśmy w ciąży lub też nie
I tak pomyślałam sobie, że może z przymrużeniem oka spróbujemy i stworzymy naszą ovufriendową statystykę
Do kubeczka z moczem należy wsypać 2-3 łyżeczki sody oczyszczonej. Gdy się pieni - ciąża, gdy nie - no to nie
U mnie się pieniło do testowania pozostało mi 5-6 dni, więc dam znać czy ten mit się u mnie sprawdził !
Do dzieła staraczkiKoliber, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiluyEvans wrote:Hej Ja robilam i wyszla pozytywnie 10dpo. Testuje w srode
Pisalysmy o tym na lutowym watku gdzies kolo 140 strony
A widzisz, nie widziałam - tak szybko tam lecą strony
no to trzymam kciuki i daj koniecznie znać !LilyEvans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzik55 wrote:Fajnie jakby to było takie proste
Kilogram sody poproszę
tymbardziej, że soda spora tańsza niż testy haha też dzisiaj spróbuje, testuje w sobote!Lunaris lubi tę wiadomość
-
Robiłam raz, na jakieś 50 ml wsypałam łyżeczkę, zamieszałam, piana wyleciała ze szklaneczki Ciąży of course nie było12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-