X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji
Odpowiedz

Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać spadek temperatury w 4 dniu? Spadło dosyć mocno.

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że może oznaczać zagnieżdżenie. Tylko że równie dobrze może nic nie oznaczać. Proszę nie odbierz tego co pisze negatywnie, ja wiem że chwytamy się każdego symptomu ciąży.
    Raz miałam tak, że temperatura spadła poniżej wszystkich temperatur z pierwszej fazy cyklu i nic z tego nie wynikło. Może to była reakcja organizmu na coś z dnia poprzedniego- np wysiłek, alkohol, niestrawność 🤷
    Oczywiście życzę Ci, aby ten spadek przyniósł ⏸️ za kilka dni! 🍀

• Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :) sprawdzę progesteron 7 dni po, mam nadzieję że wgl owulacja była 😆

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ