X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji
Odpowiedz

Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać spadek temperatury w 4 dniu? Spadło dosyć mocno.

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że może oznaczać zagnieżdżenie. Tylko że równie dobrze może nic nie oznaczać. Proszę nie odbierz tego co pisze negatywnie, ja wiem że chwytamy się każdego symptomu ciąży.
    Raz miałam tak, że temperatura spadła poniżej wszystkich temperatur z pierwszej fazy cyklu i nic z tego nie wynikło. Może to była reakcja organizmu na coś z dnia poprzedniego- np wysiłek, alkohol, niestrawność 🤷
    Oczywiście życzę Ci, aby ten spadek przyniósł ⏸️ za kilka dni! 🍀

• Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :) sprawdzę progesteron 7 dni po, mam nadzieję że wgl owulacja była 😆

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ