X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji
Odpowiedz

Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać spadek temperatury w 4 dniu? Spadło dosyć mocno.

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że może oznaczać zagnieżdżenie. Tylko że równie dobrze może nic nie oznaczać. Proszę nie odbierz tego co pisze negatywnie, ja wiem że chwytamy się każdego symptomu ciąży.
    Raz miałam tak, że temperatura spadła poniżej wszystkich temperatur z pierwszej fazy cyklu i nic z tego nie wynikło. Może to była reakcja organizmu na coś z dnia poprzedniego- np wysiłek, alkohol, niestrawność 🤷
    Oczywiście życzę Ci, aby ten spadek przyniósł ⏸️ za kilka dni! 🍀

• Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :) sprawdzę progesteron 7 dni po, mam nadzieję że wgl owulacja była 😆

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ