X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji
Odpowiedz

Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać spadek temperatury w 4 dniu? Spadło dosyć mocno.

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że może oznaczać zagnieżdżenie. Tylko że równie dobrze może nic nie oznaczać. Proszę nie odbierz tego co pisze negatywnie, ja wiem że chwytamy się każdego symptomu ciąży.
    Raz miałam tak, że temperatura spadła poniżej wszystkich temperatur z pierwszej fazy cyklu i nic z tego nie wynikło. Może to była reakcja organizmu na coś z dnia poprzedniego- np wysiłek, alkohol, niestrawność 🤷
    Oczywiście życzę Ci, aby ten spadek przyniósł ⏸️ za kilka dni! 🍀

• Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :) sprawdzę progesteron 7 dni po, mam nadzieję że wgl owulacja była 😆

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ