X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji
Odpowiedz

Spadek temperatury 4 dni po spodziewanej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać spadek temperatury w 4 dniu? Spadło dosyć mocno.

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że może oznaczać zagnieżdżenie. Tylko że równie dobrze może nic nie oznaczać. Proszę nie odbierz tego co pisze negatywnie, ja wiem że chwytamy się każdego symptomu ciąży.
    Raz miałam tak, że temperatura spadła poniżej wszystkich temperatur z pierwszej fazy cyklu i nic z tego nie wynikło. Może to była reakcja organizmu na coś z dnia poprzedniego- np wysiłek, alkohol, niestrawność 🤷
    Oczywiście życzę Ci, aby ten spadek przyniósł ⏸️ za kilka dni! 🍀

• Gorzkax33333 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :) sprawdzę progesteron 7 dni po, mam nadzieję że wgl owulacja była 😆

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ