X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie spodziewana@ a duże Bóle brzuszka
Odpowiedz

spodziewana@ a duże Bóle brzuszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka. Nowa

Wysłany: 6 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny .
    Kolejny raz staram się z moim przyszłym mężem o bobaska dodam że to trzecia próba z racji tego że przedtem jakoś nie czułam żadnych znaków co do ciąży to teraz czuję coś innego dokładnie jutro mam dostać @ ból brzucha i skąpe "sutki" i nabite piersi dają mi oznaki że coś może się dziać z moim ciałem nie wiem czy się nakręcam ale sądzicie że jest jakaś szansa na ciążę ? Boję się bardzo ze jutro @ rano mnie zaskoczy i znów będę zawiedziona jak i mój partner bo bardzo chce tego .. czy może ktoś mi pomoże doradzi ? Czytałam wiele forum na ten temat i słyszałam że pierwsza @ może też być normalna jak i bóle brzuszka
    Czekam na odpowiedzi serdeczne dzięki

Malinka.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, ze taka zupełnie normalna to nie. Krwawienie to raczej plamienie, na pewno mniej obfite jak podczas miesiączki. Brzuch mnie rzeczywiście bolał, pobolał i przestawał - przy @ juz nie puszczał. U każdego to raczej indywidualna kwestia. Powodzenia

• agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra cioteczna miała krwawienie ( nie miesiączka) do 3 miesiąca ciąży dopiero w 4 mc dowiedziała się , że jest w ciąży. Oczywiście się nie starali o dziecko dlatego nawet się nie spodziewała , że może być w ciąży.
    Bolały ją jajniki , żłe samopoczucie ale myślała , że to coś innego ♥♥

• Malinka. Nowa

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bardzo za dobre rady i słowa dziś planowana @ lecz jej nadal nie ma ciągnie mnie w janikach jak za dużo chodzę ale delikatnie raz na jakiś czas poczekam do końca tygodnia i wtedy zrobię test i umowie się do pani ginekolog. Mam koleżankę która miała podobne dolegliwości ból brzucha jak na @ ale po tyg. Nie dostała zrobiła test i wyszedł pozytywny dodam że miała również nie planowaną ciążę . Oby i mi się teraz udało

Malinka.
  • agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żebyś zobaczyła 2 tłuste krechy !!:-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ