spodziewana@ a duże Bóle brzuszka
-
Witam dziewczyny .
Kolejny raz staram się z moim przyszłym mężem o bobaska dodam że to trzecia próba z racji tego że przedtem jakoś nie czułam żadnych znaków co do ciąży to teraz czuję coś innego dokładnie jutro mam dostać @ ból brzucha i skąpe "sutki" i nabite piersi dają mi oznaki że coś może się dziać z moim ciałem nie wiem czy się nakręcam ale sądzicie że jest jakaś szansa na ciążę ? Boję się bardzo ze jutro @ rano mnie zaskoczy i znów będę zawiedziona jak i mój partner bo bardzo chce tego .. czy może ktoś mi pomoże doradzi ? Czytałam wiele forum na ten temat i słyszałam że pierwsza @ może też być normalna jak i bóle brzuszka
Czekam na odpowiedzi serdeczne dziękiMalinka. -
nick nieaktualnyWydaje mi się, ze taka zupełnie normalna to nie. Krwawienie to raczej plamienie, na pewno mniej obfite jak podczas miesiączki. Brzuch mnie rzeczywiście bolał, pobolał i przestawał - przy @ juz nie puszczał. U każdego to raczej indywidualna kwestia. Powodzenia
-
Moja siostra cioteczna miała krwawienie ( nie miesiączka) do 3 miesiąca ciąży dopiero w 4 mc dowiedziała się , że jest w ciąży. Oczywiście się nie starali o dziecko dlatego nawet się nie spodziewała , że może być w ciąży.
Bolały ją jajniki , żłe samopoczucie ale myślała , że to coś innego ♥♥ -
Dzięki bardzo za dobre rady i słowa dziś planowana @ lecz jej nadal nie ma ciągnie mnie w janikach jak za dużo chodzę ale delikatnie raz na jakiś czas poczekam do końca tygodnia i wtedy zrobię test i umowie się do pani ginekolog. Mam koleżankę która miała podobne dolegliwości ból brzucha jak na @ ale po tyg. Nie dostała zrobiła test i wyszedł pozytywny dodam że miała również nie planowaną ciążę . Oby i mi się teraz udałoMalinka.
-