Spóźnia mi się miesiączka
-
Cześć. Rok temu urodziłam dziecko. Po porodzie Moje cykle trwają 33-34 dni. Spóźnia mi się miesiączka już 7 dni. Zazwyczaj mi się to nie zdarza. Zrobiłam dwa testy i wyszły negatywne. Za tydzień wizyta u ginekologa i przed tym ponownie zrobię test. Czy któraś z pań miała podobnie? Coraz bardziej się denerwuje.
-
Tak miałam... Okazało się że cykl po prostu się wydłużył niespodziewanie do 38 dni. Nie ma co panikować. Jeśli dalej się nie pojawi, to wizyta u gina wskazana. Może miałaś jakieś stresy ostatnio?
Natura płata figleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 21:06
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra wrote:Tak miałam... Okazało się że cykl po prostu się wydłużył niespodziewanie do 38 dni. Nie ma co panikować. Jeśli dalej się nie pojawi, to wizyta u gina wskazana. Może miałaś jakieś stresy ostatnio?
Natura płata figle
Ciężko powiedzieć. Na pokładzie roczniak, tydzień temu jakby rozkładało mnie przeziębienie. To już Mój 41 dzień cyklu. Pamiętam, że zdarzyło mi się mieć przerwę od miesiączki, nie panikowałam, czekałam. Teraz Ciężko u mnie dostać się do ginekologa strasznie długie terminy. Może faktycznie coś się przesunęło. Dziękuję Ci, choć trochę mnie uspokoiłaś
-