X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnia mi się miesiączka
Odpowiedz

Spóźnia mi się miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eilis Nowa

Wysłany: 15 lutego 2022, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Rok temu urodziłam dziecko. Po porodzie Moje cykle trwają 33-34 dni. Spóźnia mi się miesiączka już 7 dni. Zazwyczaj mi się to nie zdarza. Zrobiłam dwa testy i wyszły negatywne. Za tydzień wizyta u ginekologa i przed tym ponownie zrobię test. Czy któraś z pań miała podobnie? Coraz bardziej się denerwuje.

• Kirra Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2022, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak miałam... Okazało się że cykl po prostu się wydłużył niespodziewanie do 38 dni. Nie ma co panikować. Jeśli dalej się nie pojawi, to wizyta u gina wskazana. Może miałaś jakieś stresy ostatnio?

Natura płata figle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 21:06

🧡 🧡 🧡
    On: podstawowe badania w normie

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

sono HSG - oba jajowody drożne ✅
  • Eilis Nowa

Wysłany: 15 lutego 2022, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirra wrote:
    Tak miałam... Okazało się że cykl po prostu się wydłużył niespodziewanie do 38 dni. Nie ma co panikować. Jeśli dalej się nie pojawi, to wizyta u gina wskazana. Może miałaś jakieś stresy ostatnio?

Natura płata figle

Ciężko powiedzieć. Na pokładzie roczniak, tydzień temu jakby rozkładało mnie przeziębienie. To już Mój 41 dzień cyklu. Pamiętam, że zdarzyło mi się mieć przerwę od miesiączki, nie panikowałam, czekałam. Teraz Ciężko u mnie dostać się do ginekologa strasznie długie terminy. Może faktycznie coś się przesunęło. Dziękuję Ci, choć trochę mnie uspokoiłaś :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ